Bugün etkinleşen venüs- neptün kavuşumuyla, ilişkilerimizde kurban rolüne soyunmayalım. Fazlasıyla anlayışlı, duygusal, empatik olabilir, gerçekleri görmezden gelebiliriz. İlişkilerde aldanmalara dikkat. Bir yandan da romantizm, aşk, keyif, harcamalar, gezmeler haftasonumuza damgasını vurabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; rahat, sakin, esnek, dikkatli bir insansınız. Anlayışlı ve kibar tavırlarınız herkes tarafından sevilmenize neden oluyor. İnsanlara yardım eden işler, toplumsal konularda başarılı ve mutlu olursunuz. Dürüst yapınızla, sabır göstererek bu yaşamda iyi şeyler elde edeceksiniz. Bu sene, ilişkilerinizde gerçekçi olmaya çalışın, aşırı fedakarlıklardan kaçının.




Koç Burcu: Bugün bazı geçmişte yaşanmış olayların sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Bir ilişkiyi kafanızda büyütebilir veya idealize edebilirsiniz. Gizli saklı işleri bu aralar seviyorsunuz.




Boğa Burcu: Arkadaşlarınızın ne düşündüğü sizin için bu aralar önemli ve onlara karşı maalesef fazlasıyla zayıfsınız, özellikle bir yardım organizasyonu, etkinliğinde dikkt edin de sizi fazla sömürmesinler.




İkizler Burcu: Hayatınızdaki değişiklikleri olgunlukla karşılayacağınız bir gün geçireceksiniz. Toplumsal konular sizin için bu aralar fazlasıyla önemli, bu yüzden de bu konularda aşırı yapıcı ve fedakar davranabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz kişiyle olan ilişkinizde kendinizi güçlü ve etkili hissedeceksiniz. Uzaktaki akrabalarınız için yapacağınız yardımlar ve fedakarlıklar bugün fazla olabilir.




Aslan Burcu: Ortaklaşa maddi konularda dağılma ve fazla fedakarlıklarda bulunma riskiniz bugün yüksek çalışacak. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar önem kazanabilir.




Başak Burcu: Sevdiğinize yaptığınız fedakarlıkları karşı tarafın yüzüne vurmamaya çalışın. Çevrenizden ve başkalarından beklediğiniz desteği rahatlıkla alacağınız bir gün sizleri bekliyor.




Terazi Burcu: Şekerli yiyecekler, tatlı atıştırmalıklara olan ilginiz bugün daha yoğun olabilir. Çalışıyorsanız, ilişki içinde olacağınız arkadaşlarınızın sizi yönlendirmesinden uzak durun.




Akrep Burcu: Bir yandan aklınız yapılması gereken işlerinizde olurken, diğer yandan da aşkı yüceltmek ve gizli oluşumların peşinden gitmek sizi heyecanlandırabilir.




Yay Burcu: Ev hayatınızda ufak tefek şeyler canınızı sıkabilir. Ailenize karşı çok yumuşak ve fedakarlıkla dolusunuz. Evinizde vakit geçireceksiniz bugün tembellik had safhada olabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizin söylemleri sizi tatmin etmeyebilir. onlara karşı gereğinden fazla anlayışlı, sevgidolu ve fedakar olabilirsiniz. Ölçüyü kaçırmadan ilerlemek her koşulda işinize yarayabilir.




Kova Burcu: Yorgun hissedebilirsiniz. Dış ortamlardaki mücadeleleriniz en azından haftasonunu kendinize ayırma isteğinizi arttırıyor. Maddi konularda gözünüzü dört açın.




Balık Burcu: Akşam saatleri itibarıyla daha çok harcamalarınız öne çıkabilir. Hayatınızda kendinize dürüst olmanız gerekiyor ama siz hem başkalarının, hem de kendi hayatınızda kararsızlıklar yaşamaya meyillisiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR