Bugün, yarın Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çalışkan, akıllı, melankolik, ilginç bir insansınız. Yardıma ihtiyacı olan insanlar için çalışmayı seviyorsunuz ve bunu yaptığınızda kendinizi daha iyi hissediyorsunuz. Kararsız ve harekete geçmekte zorlanan yapınızı dengelemeli ve biraz da kendiniz için bir şeyler yapmalısınız. Bu sene, sosyal çevre bağlantılarınızı iyi kullanmaya çalışın.




Koç Burcu: Bazı iş planlarınız kendi düşünceleriniz ve isteklerinizle uyuşmayabilir. Böyle bir durumla karşılaştığınızda enerjinizi yükseltmeye çalışın. Yoksa günün sonunda oldukça yorgun hissedebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bazı şeylerin güzel ve yolunda gitmesi sizi endişelendirmesin, yalnızlığın tadını almışken, sosyallik ve diğer insanlarla uğraşmak sizi ufak streslere itebilir.




İkizler Burcu: Bugün sosyal çevrenizin size sunacağı teklif ve olanaklar üzerinizde strese neden olabilir. bazı işlerinizde aldatıcı ve karmaşık etkiler altındasınız. Hissiyatınıza çok da güvenmeyin.




Yengeç Burcu: Hızlı iletişim trafiği bu birkaç gündür sizi fazlasıyla yorabilir. Düşünceleriniz iniş çıkışlı, hoşnutsuzluğunuz yüksek olabilir. Hırsınızı ailenizden çıkarmak yerine, kendinizi spora vermeniz daha yerinde olabilir.




Aslan Burcu: Bugün somut adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Bir tarafta idealleriniz ve soyut alanlara ilgi duymanız, diğer yanda hayatın gerçekleri ve çalışmak durumunda olmanız gün içinde sizi zorlayabilir.




Başak Burcu: Geleceğinize umutla ve istekle bakmanın tam zamanı zira bu aralar hayatınızdaki değişimler ve krizler sizi bir adım yukarıya taşıyabilir. Özel hayatınızda yaşadığınız bazı hayalkırıklıklarına açık olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Sevdiklerinize ayırdığınız vaktinizi ve enerjinizi biraz kendinize yöneltirseniz, kendinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz. İş alanlarınızda hala hoşunuza gitmeyen bir şeyler olabilir.




Akrep Burcu: Duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız bilinçaltınızda sizi yorabilir. Haksızlıklar için mücadele verdiğiniz bu dönemde, duyacaklarınızı daha aklıselim bir şekilde ele almanız bugün sizin için önemli olacak.




Yay Burcu: Sevdiklerinize karşı bu dönemde fazla anlayışlı ve iyi kalplisiniz ama onların sizi artık yormalarına izin vermeyin. İş hayatınızda bazı konularda ağzınızın tadı olmayabilir.




Oğlak Burcu: Duygusal olarak çabuk tepki verebilir veya isteksizliğinizi insanlara gösterebilirsiniz. İletişime, satışa dayalı işlerinizde yanılgılara açık bir dönem içindesiniz.




Kova Burcu: İletişim halinde olacaklarınıza karşı sabırsız tavırlarınız devrede olabilir. Maddi konularda harcama ve gelirlerinizi hala oturtmuş değilsiniz ve bu sizi zorluyor.




Balık Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla, istek ve keyfiyetiniz bugün bir olmayacak, farklı şeylerden zevk alabilirsiniz. Bunu çok büyük bir sorun haline getirmeyin.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR