Bugün ayın güneşten alacağı olumlu açılarla kendimizi mutlu ve huzurlu hissetmemiz mümkün olacak. Kadın, erkek ilişkilerinde, mantığımız ve duyglarımız arasında istediğimiz dengeyi sağlayabiliriz. Sabah saatlerinde bazı duygusal yetersizlikler ve huzursuzluklar görülse bile, tüm bunları öğleden sonra aşmasını iyi becereceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, aktif, duyarlı, sempatik bir insansınız. Sevdiklerinize karşı oldukça fedakar davranıyorsunuz. Denizi sevdiğinizden, deniz aşırı ülkelere yolculuk, seyahat etmekten keyif alırsınız. En ufak bir zorlanmayla karşılaştığınızda asabi tarafınız hemen ortaya çıkıyor. Bu sene, bazı duygusal sorunlar yaşasanız bile, yıl içinde şansınız fazlasıyla yüksek olacak.




Koç Burcu: Bugün eğlenceli yönleriniz ön plana çıkmaya başlayacak. Eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi bazı durumlarda zorlayabilir. Hayata her zaman olumlu tarafından bakmaya çalışın.




Boğa Burcu: Bugün, eviniz ve ailenize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Dinlenmeniz ve bazı konuları gözden geçirmeniz işinize yarayabilir. Özel hayatınızda bugün bazı zorlanmalar olabilir.




İkizler Burcu: Bugün, yakın çevrenizle yapacağınız planlar veya kısa yolculuklar devrede olacak. Şu aralar insanlar tarafından çok konuşuluyorsunuz. Göz önünde olacağınız ortamlarda nazar etkisine karşı dikkatli olun.




Yengeç Burcu: Bugün, maddi konular daha fazla ön planda olabilir. Duygusal konularda sahip olmak veya bırakmak arasında gidip gelmeniz mümkün. Değişimden korkmamanız yeni insanları hayatınıza taşıyabilir.




Aslan Burcu: Hayatın bir çok açıdan sizi desteklediğini görmek hoşunuza gitse de, siz herşeyin daha fazla olmasını isteyen kişilerdensiniz. Bugün dış ortamlara bağlı işlerinizde istediğiniz türden gelişmeler yaşanabilir.




Başak Burcu: Sevdiğiniz veya aşık olduğunuz insandan alacağınız destekle şanslı etkiler altındasınız. Sevdiğiniz insanı ve yaşadıklarınızı gözünüzde fazla büyütmeyin, biraz hayalperest bir dönem içinde olabilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün, sosyal çevre alanlarınız aktif olduğundan, arkadaşlarınızla vakit geçirmek sizi mutlu edecek. Sevdiğiniz insandan da destek göreceğiniz birgün sizi bekliyor.




Akrep Burcu: Bugün yabancılarla yapılacak bir iş veya bir seyahat gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanla toplum önünde anlaşmazlıklardan kaçının. Israrcılıktan uzak durun.




Yay Burcu: Bugün, dış ortamlar veya seyahat alanlarınız aktif olacak. Parasal konularda güzel gelişmelere gebesiniz. Üzerinizde oluşan tembellik sizi bir çok açıdan zorluyor, işlerinize daha iyi bir şekilde kanalize olmayı deneyin.




Oğlak Burcu: Bugün, ortaklaşa para konularınız devrede olacak. Sosyal ortamlarda yapacağınız harcamalar sizi zor durumda bırakabilir. Akşam saatlerinde huzur ve dinlenme aradığınız tek şey olabilir.




Kova Burcu: Bugün özel hayatınız veya ikili ilişkileriniz devrede olacak. Duygularınızdaki sabit fikirliliği biraz aşmaya çalışın ve olayları sevdiğiniz insanın gözünden görün. Maddi konularda yanılma ihtimaliniz var.




Balık Burcu: Yapmanız gerekenler bazen peşinizi bırakmıyor, bugün daha çok kendinize vakit ayırmalı, işlerinizi başka bir güne devretmelisiniz. İş hayatınızda alacağınız bazı haberler gün içinde sizi zorlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR