Bugün ve yarın Ay Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmemiz gerek. Tansiyon ve kalp problemi olanlar ekstra dikkatli olmalılar. Kalp ve nabız etkilendiğinden bu iki gün ameliyat olmamalıyız. İlişkiyi ilerletme, randevular, buluşmalar, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatrolar, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerde olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; olumlu, çözümcü, sosyal ve faal bir insansınız. Yaşamınızdaki başarıların çoğu sizin uğraşılarınız sonucu elde edilmiş ve bu hep böyle olacak. Etrafınızda size yardımcı olacak dostlarınızı toplamalı, çevrenizde size zararı dokunacak insanları elemelisiniz. Bu sene, yılın 2. yarısında şansınızın döndüğünü hissedeceksiniz.




Koç Burcu: Keyfiniz yerinde olarak güne giriş yapacaksınız. Hayata aşkla, yaratıcılıkla bakacaksınız. Özel hayatınızdaki çekişmeler ve mücadeleleri bugün kafanıza çok takmayacaksınız.




Boğa Burcu: Ailenizle vakit geçirmek bugün öne çıkabilir. Onlar için yapmak istediğiniz bir takım günlük işlerinizi kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde fedakarlıkları aşırıya kaçırmayın.




İkizler Burcu: İnsanlardan göreceğiniz destekle yeni iş konuşmaları gündemde olabilir. Sosyal çevrelerde ve eğlenceli ortamlarda durumlara sizin kadar kolay adapte olan birisi olamaz.




Yengeç Burcu: Yaptığınız işlerin karşılığını maddi anlamda kolay görebileceğiniz bir gün içindesiniz. Farkındaysanız siz hayata esnek yaklaştıkça


hayat size istediğiniz ve hayal ettiğiniz herşeyi veriyor.




Aslan Burcu: Hayatın size birçok konuda göz kırptığını görmek sizi rahatlatabilir. Herşeye fikirsel olarak karar veriyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz. Kimseye ve özellikle de kendinize kızmayın.




Başak Burcu: Diğer insanları daha fazla düşünmekten vazgeçin ve biraz kendinize yoğunlaşın. Bunu yapmak sizin için kolay olmayacak. Bugün para harcamalarınızı abartmayın. Duygularınız sizi birçok olayda yönlendirecek.




Terazi Burcu: İş alanlarınıza ve özel hayatınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. hayatınız biraz yavaşlamış gibi gelebilir ama bu yavaşlamanın uzun vadede sizin işinize yaradığını göreceksiniz.




Akrep Burcu: Bugün, iş alanlarınızda önemli şanslara sahip olacaksınız. Bu aralar üzerinizde hızlı etkiler, garip gerginlikler, sabırsızlıklar olabilir. Tüm bu enerjiyi önemli işlerinizi halletmek için kullanabilirsiniz.




Yay Burcu: Eviniz ve ailenizle ilgili olarak geçmişten gelen etkileri konuşmak için uygun bir gün olacak. Yine evinizde sevdiğiniz insanları ağırlamak isteyebilirsiniz. Hayata oldukça yaratıcı ve olumlu yönlerden bakıyor olcaksınız.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlara yardım etme isteğiniz yüksek olacak, siz insanlara anlamlar yükledikçe onlardan karşılık göremeyebilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı olumsuzluklar bugün size avantaj olarak dönebilir.




Kova Burcu: Bazen harcamalar konusunda kendinizi kaybediyorsunuz ve gereğinden fazla paylaşımcısınız. Akraba ve kardeşlerinizle ilgili konularda bugün kendinizi mutlu hissedeceksiniz.




Balık Burcu: Gün içinde keyfiniz yerinde olacak. Bazı ödeme dengelerinizi uzun vadede iyi planlamaya çalışın. İş hayatınızda yapabilecekleriniz beraber çalıştığınız insanları bugün fazlasıyla etkileyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR