Bugün gece saatlerinde tam olarak etkinleşen güneş mars karşıtlığıyla, kolay sinirlenmelere ve tepki vermelere açık olacağız. Herşey bizi çabuk gaza getirebilir. Bir yandan da göreceğimiz veya yaşayacağımız olayların bizi motive etmesi, hırslandırması ve harekete geçirmesi söz konusu olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; soylu, akıllı, sosyal, dost canlısı bir insansınız. Atletik vücut yapınızla sportif faaliyetler ve aktif olacağınız bir iş tam size göre. İstek ve arzularınızı iyi bir şekilde yönlendirmeyi biliyorsunuz. Çok arkadaşınız ve dostunuz var. Bu sene, şansınız her konuda yüksek olacak ama enerjinizi iyi yönlendirmeli ve kendinizi bazı konularda tutmalısınız.




Koç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı sabırsızlığınız hala devam ediyor. Özellikle bugün anlaşmak her zamankinden daha zor olabilir. Onu zorlamayın, sizi zorlarsa da çok tepki vermemeye çalışın.




Boğa Burcu: Düşündükleriniz gerçekleşiyor. Bugün iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı sabırsız ve aceleci davranabilirsiniz. İşinizdeki hırsınız sizi yanlış yönlendirmesin.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bazı gerlimler sürtüşmeler ve tartışmalar oluşabilir. Yine aşk hayatınızdaki bazı olaylar sosyal ortamlarınızda sizi sinirli kılabilir.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda ailenize karşı bugün sabırsız, anlayışsız ve agresif davranmanız mümkün. Belki de iş yoğunluklarınız sizi bu kadar sinirli kılabilir. İş ve aile arasındaki dengeler kaybedilmemeli.




Aslan Burcu: İş alanlarınızda iyimser tavırlarınız, olsa bile bugün en ufak bir olayda kolay parlamaya ve tepki göstermeye müsaitsiniz. Yakın çevrenize ve uzak çevrenize karşı anlayışsız olmaktan uzak durun.




Başak Burcu: Maddi konularda sorumluluklarınızı bilmenize rağmen bazı harcamalarda bulunmanız bugün sevdiğiniz insanla sizi karşı karşıya getirebilir. Parasal konularda ipin ucunu kaçırmaya ve tepki vermeye meyilli olacaksınız.




Terazi Burcu: Özel hayatınızda işler hiç de istediğiniz doğrultuda ilerlemiyor. Sevdiğiniz insana karşı ya da o size karşı sinirli ve agresif olabilir. Aranızdaki bazı şeyleri inata ve hırsa bindirmemeye çalışın.




Akrep Burcu: Enerjinizin istediğiniz gibi çalışmaması, iş hayatınızda bazı sorunları tetikleyebilir, çevrenize karşı sinirli olabilir, bu sinir sonucunda hıncınızı kendinizden çıkarabilirsiniz. Kazalara dikkat.




Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaşlarınızın yanındayken fazlasıyla agresif olabilirsiniz. Özel hayatınıza odaklı olduğunuz bugünlerde, çevrenizin baskıları ve aktiviteleri sinirinize dokunabilir.




Oğlak Burcu: İş hayatınızdaki mücadeleler ve sorunların sizi fazlasıyla yıprattığını düşünüyorsunuz. Aile hayatınızda bu etkiden nasibini alıyor. Bugün onlara karşı sabırsız ve anlayışsız olmamaya çalışın.




Kova Burcu: Bugün fikirsel olarak çabuk sinirlenmelere ve tepki göstermelere açık olacaksınız. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlar sinirinizden nasiplerini alabilirler.




Balık Burcu: Parasal konularda çabuk kızmaya ve tepki göstermeye meyilli olacaksınız. belki de son anda ortaya çıkacak bir ödeme veya harcama yüzünden tüm bunlar olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR