Bugün gökyüzünde oluşan güneş-plüton karesiyle, bazı işlerimizde ve eşyalarımızda bozulmalar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmakta ve kendimiz onlara ifade etmekte, göstermekte zorlanabiliriz. Merkür- satürn üçgeniyle, kafamızdaki fikirleri ve düşünceleri kalıcı ve sağlam bir zemine oturtmamız mümkün gözüküyor. Öğleden sonrayı daha verimli kullanmalıyız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; hayalperest, kendini ifade etmekte zorlanan, güçlü, arzuları yüksek bir insansınız. Sizinle anlaşmak zor gibi gözüküyor. Sevimli ve içten insanların yanında adeta bambaşka bir insan oluyorsunuz. Atletik bir insansınız bu yüzden spor hayatınızda önemli bir yer tutmalı. Bu sene, bazı işlerinizde bozulmalar oluşabilir. Yine de kendi bildiklerinizden şaşmayın. Fikirleriniz size yol gösterecek.




Koç Burcu: İş alanlarınızda üzerinize güç uygulamak isteyen iş çalışanları ve patronlarınızla ego sürtüşmelerine girmeyin. Bir işiniz bozulabilir. Doğru planlamalarla kafanızdaki düşünceleri aktaracak uygun ortamları bulabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün belki enerji düşüklüğünüz, belki de isteksizliğinizden kaynaklı olarak bazı seyahat, eğitim ve yabancı sermayeli işlerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Yeni işler kapıda çok da üzülmeyin.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlardaki bazı parasal desteklerinizde bugün bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Tutkularınızla hareket etmeniz, arkadaşlarınızdan bazılarının çok hoşuna gitmeyebilir.




Yengeç Burcu: Öğleden sonraysa hayatınızı sorgulamak ve biraz geri plana çekilmek söz konusu. Ortak iş yaptığınız insanlarla, sevdiğiniz kişiyle veya iş ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Aslan Burcu: İş hayatınızda bazı ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Bir seyahat, eğitim ertelenebilir. ya da işiniz yzünden siz bir seyahatinizi veya tatilinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz.




Başak Burcu: Öğleden sonra iş hayatınızda kendinizi göstereceksiniz. Maddi konularda bazı sorunlara açık bir gün geçireceksiniz. Fazla para harcamaktan kaçının ve aşk hayatınızda aksiliklere açık olun.




Terazi Burcu: Bugün aile ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Biraz daha esnek olmaya çalışın. İş hayatınızdaysa parasal olarak kalıcı çözü arayışlarınız bugün de devam edecek, doğru yoldasınız.




Akrep Burcu: Yakın çevre iletişiminizde, akraba veya kardeşlerinizle bazı sorunlar ve olaylara açık birgün olabilir. Bazı sağlık bozulmaları sizi ve çevrenizi zorlayabilir.




Yay Burcu: İşlerinizi bir ortakla veya yanınızda kim varsa onunla yapmak isteyeceksiniz. Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar ve bozulmalar görülebilir. Bugün risk içeren işlerinizi yapmamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda bazı bozulmalar, sorunlar yaşamanız mümkün. Bir aile büyüğüyle aranızda bozulmalar oluşabilir. yakın çevrenizdeki iletişimi yüksek insanlar devreye girerlerse herşey daha rahat bir şekilde hallolabilir.




Kova Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla olan işlerinizde ve ilişkilerinizde bazı bozulmalar ve zorlanmalar oluşabilir. Ya da bazı işleriniz sizin elinizde olmayan nedenlerle iptal olabilir veya bozulabilir.




Balık Burcu: Bugün gün içinde işlerinizi hallettikten sonra hemen evinize gitmek ve dinlenmek isteyebilirsiniz. sosyal ortamlardaki para konuları canınızı sıkıyor ve bugün bazı işlerinizde bozulmalar, çakışmalar olabilir.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR