Bugün ve yarın Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Bu yüzden sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak, para çoğaltmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kabiliyetli, sezgili, hayalperest, başarılı bir insansınız. Sezgi gücünüz çok yüksek ve her tür yaşayacağınız olayda bu gücünüzü es geçmemelisiniz. Etkin ve aktif zekanızla her tür işin altından kalkmasını iyi biliyorsunuz. Kendi çaba ve uğraşlarınızla bu hayatta iyi noktalara ulaşacaksınız. Bu sene, oldukça değişik, farklı ve şanslı bir yıl olabilir.




Koç Burcu: Nisan ayı, kişisel adımlarınız ve hayatınızla ilgili kararları devreye sokacağınız, hayatınızı şekillendireceğiniz bir ay olacak. Aile hayatınızdaki keyif ve mutluluk nisan başı abartılı kararlar almanıza neden olabilir.




Boğa Burcu: Nisan ayına bilinçaltınızda biriken, geçmişe bağlı konu ve olaylarla giriş yapacaksınız. Bu ayı bir nevi temizlenme ve arınma ayı olarak görmelisiniz. Bilinçaltınızda beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Nisan ayı bir yandan işlerinizi toparladığınız, kariyer konularınızın hala gündemde olduğu ama bir yandan da sosyal çevrenize ve arkadaşlarınıza vakit ayıracağınız bir ay olacak.




Yengeç Burcu: Nisan başı bir yandan seyahat ve yabancılarla yapılacak işler, konuşma ve görüşler ön planda olurken, diğer yandan da kariyer ve iş hayatınızda farklı ve sıra dışı tekliflere açık olacaksınız.




Aslan Burcu: Nisan ayı, seyahat veya eğitim konularında beklenmedik ve ani fırsatlarınız devrede olacak. Bir eğitim fırsatı karşınıza çıkabilir veya beklenmedik bir yerlere yapacağınız yolculuk gündeme gelebilir.




Başak Burcu: Nisan ayında sizi değiştirecek ve dönüştürecek önemli olaylarla karşılaşacaksınız. Eşinizin veya ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik değişimler ve farklı hareket etme isteğiniz devrede olacak.




Terazi Burcu: Nisan ayında evlilik ve ikili ilişkilerinizle ilgili konulara odaklı olacaksınız. Eşiniz veya sevdiğiniz insanın üzerindeki değişimler özellikle nisan başı sizi şaşırtsa da, ilişkinize ayak uydurmanız önemli olacak.




Akrep Burcu: Nisan başı işve hizmet konularınızda ani ve beklenmedik değişimler, heyecanlar, projeler ve tekliflere açık olacaksınız. Bu gelen değişik ve sıradışı teklifler sizi çok heyecanlandırabilir.




Yay Burcu: Nisan ayı aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla olan ilişkileriniz ön planda olabilir. Ortaklaşa para kazançlarınız ve harcamalarınız bu ay genel olarak aşk hayatınıza, spora ve çeşitli etkinliklere gidebilir.




Oğlak Burcu: Nisan başında aile hayatınızda beklenmedik heyecanlı oluşumlar sizi hareketlendirecek. Belki de beklenmedik bir misafir hayatınıza neşe katabilir. Farklı ve sıradışı olana yer açmanız bu dönemde çok önemli.




Kova Burcu: Nisan ayı satış reklam, pazarlama alanlarınızda değişik ve farklı teklifleri beraberinde getirecek. Bir yandan da iletişime dayalı her tür konu ve olayda farklı ve sıradışı olana açık olmalısınız.




Balık Burcu: Nisan başında parasal konularda çok önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Bu elinize geçecek olan ani paraları iyi değerlendirmeye çalışın ve çok uzun soluklu olmayacağını bilin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR