Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; renkli, aktif, gizemli ve esrarengiz işleri seven, bir insansınız. Tartışmalara girmek hoşunuza gidiyor çünkü kendinizi ifade etmesini iyi biliyorsunuz. Aileniz ve çevreniz sizin için çok önemli ve diğer insanları umursamıyor gibisiniz. Bu sene, aşk yaşantınıın her yanına yayılacak, romantizmin tadını çıkarın.




Koç Burcu: İş alanlarınızda patronlarınızdan ve üstlerinizden göreceğiniz destek kafanızdaki planların hızlanmasına neden olacak. Enerjiniz tam olabilir ama fikirlerinizi ortalığa dökmek için sabırsız olmayın.




Boğa Burcu: Grupsal işlerinizdeki düşünceleriniz ve fikirleriniz geleceğinize etki eden işlerde devreye girebilir. Düşüncelerinizn insanları etkilediğini farkedecek, bugün bu yönünüzü ön plana çıkartacaksınız.




İkizler Burcu: Kafanız ve bilinçaltınız bir çok şeyle dolu olabilir. Bu da işinizdeki verimi kolaylıkla düşürebilir. Maddi olarak kazandığınız müddetçe iş hayatınızda yeni işlerin sorumluluğu altna girmekten korkmayacaksınız.




Yengeç Burcu: Uzun zamandır kafanızda oluşturduğunuz şeyleri yapmak arzusundasınız.Özellikle ortaklaşa yapılacak işlerde bugün ortağınızın gücünü işinizde hissedeceksiniz, bu da sizi ayrıca mutlu edecek.




Aslan Burcu: Bugün etrafınıza karşı tutkularınızla hareket edeceksiniz. Aniden ortaya çıkması muhtemel bir seyahat konuşması sizi yerinizden oynatabilir. Bu dönem seyahat dendi mi, geri kalan herşeyi boşveriyorsunuz.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın sizden daha romantik olması hoşunuza gidiyor ama sorumlulukları sizin kadar üstlenmediğini görmek sizi çıldırtabilir. Yine de bugün onu anlamakta zorlanmayacaksınız.




Terazi Burcu: Azıcık bir değişimle karşınıza çıkacak olan fırsatları daha iyi birşekilde değerlendirebilecek ve kendinizi bir üst seviyeye taşıyacaksınız. Biraz sağlığınıza çeki düzen verin ve kendinize yatırım yapın.




Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınızda kolay dağılmaya meyilli olacaksınız. Kendinizi geliştirirken, sevdiğiniz insanın sizin hayatınıza kattığı anlamı ve değeri bugün daha iyi anlayacaksınız.




Yay Burcu: Bu aralar bir aktiviteden diğerine koşturuyor olabilirsiniz, içinizdeki sıkılganlığı atlatmanın yolu buymuş gibi hissediyorsunuz ama içinizdeki bu kıpır kıpırlık sizi hareketlendirecek farklı bir dönemin habercisi.




Oğlak Burcu: Bugün konuşurken veya yazarken oldukça yaratıcı etkileriniz var ama konsantre olmakta zorlanacaksınız. Maddi kazançlarınız, işlerinizin karşılığında bu aralar yüzünüzü güldürebilir.




Kova Burcu: Çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve sıkılgan tavırlarınızı kontrol etmelisiniz zira bu aralar aradığınız huzuru onların yanında da bulmakta zorlanıyorsunuz. Gelecek girişimlerinizi gözden geçirin ve hatalarınızı farkedin.




Balık Burcu: Sosyal çevrenizdeki güçlü insanlar, kararlarınız ve fikirlerinize önem verecekler. Bugün gerçeklerden uzaklaşmadan, net adımlarla istediklerinizin üzerine gitmelisiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR