Bugün oluşan merkür- jüpiter üçgeniyle oldukça şanslı ve fırsatı bol birkaç gün geçirebiliriz. Düşüncelerimiz ve planlarımız konusunda kendimizi birçok açıdan şanslı hissedeceğiz ama aşırı iyimserlik ve abartıdan uzak durmak önemli olmalı. Karşı cinsle rahat anlaşacak, bugün duygularımız ve mantığımız arasında istediğimiz bağlantıyı ve köprüyü kuracağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, aktif, kavrama gücü yüksek bir insansınız. Hayat sizin için devamlı hareketli olmalı, durağan şeylere tahammülünüz yok ve zor mutlu oluyorsunuz. Yarışmayı sevdiğinizden bu alanlardaki her tür meslek size çekici gelebilir. Bu sene, fikirlerinizi uygulamaktan çekinmeyin, çok şanslı olacaksınız.




Koç Burcu: Aile hayatınızdaki güzel ve bereketli oluşumlar sizin yaratıcılığınızı destekliyor. davranışlarınızdaki olumlu adımlar, hayatınızdaki her tür girişiminizde sizi yukarılara taşıyacak. Değişmekten korkmayın.




Boğa Burcu: Güzel gelişmeler içinde olacaksınız sadece biraz silkenelip etrafınızdaki güzellikleri keşfetmeniz gerekecek. Grupsal işlerinizi ortaya koymanın ve kendinizi gelecek güzel tekliflerle göstermenin tam zamanı.




İkizler Burcu: Zorlandığınız yerlerde kendi şansınıza inanın ve güvenin. Özellikle bugün paraya dayalı yeni işler devrede olacak, önemli bir iş teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Güzel gelişmelere açık olun.




Yengeç Burcu: Yeni başlayacak olan işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız sadece birazcık daha esnek olmak ve başkalarıyla işbirliğine yanaşmak önemli olmalı. Önemli bir medya, seyahat veya iş teklifi gelebilir.




Aslan Burcu: Bugün istediğiniz konuların karşınıza olarak gelmesi ne kadar şanslı olduğunuzu birkez daha gözler önüne serecek. Maddi sıkıntınız varsa bugün beklenmedik yerlerden yardımlarınız sizi mutlu edebilir.




Başak Burcu: Farklı ve değişik olan metotlar iş konusunda sizi hep bir tık daha yukarıya taşıyabilir. Özel hayatınızda bugün sosyal ortamlarda kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. kalabalık ortamlarda kalbiniz boşsa aşk sizi bulabilir.




Terazi Burcu: Yaratıcılık ve sanatla uğraştığınız bir iş varsa bugün çevrenizdekileri etkilemeyi başaracaksınız. İş hayatınızda şans sizden yana ve bugün önemli iş anlaşmaları içinde olacaksınız.




Akrep Burcu: Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin. Ayrıca gelecek planlarınızın tıkır tıkır işleyeceği ve aşk hayatınızda sevdiğinizle güzel tatil planları yapacağınız birgün geçireceksiniz. Bugün herşey sizden yana.




Yay Burcu: Ev ve aile hayatınızda maddi olarak yapılması gerekenleri rahatlıkla halledeceksiniz. Yine ortak bir miras ve para işiniz varsa bugün rahat etkiler devreye girebilir. Ev alım, satım işlerinizde öne çıkabilir.




Oğlak Burcu: Bugün maddi konularda herkesin menfaatine yönelik hareket edeceksiniz. Bugün ortaklaşa atılacak her tür adım hem işlerinizi, hem çevrenizi destekleyecek. Partnerinizin hayatında önemli bir anlaşma olabilir.




Kova Burcu: Gün içinde önemli parasal anlaşmalar içinde olacaksınız. Konuşulan bir teklif istediğiniz şartlarla ayağınıza gelebilir. Kendinizi şanslı hissederken, bazı işlerinizdeki aksilikleri çok da kafanıza takmayın.




Balık Burcu: Parasal iniş çıkışlar size rahat nefes vermese bile, hep ucundan dönüyor ve bir şekilde parasız kalmıyorsunuz. Aşk hayatınızda bugün önemli bir teklif alabilir veya sevdiğinizle romantik ve çok mutlu bir gün geçirebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR