Bugün akşama kadar Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Genel anlamda; bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek.

BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; halkla ilişkiler ve işin içinde insan olan her tür işte kendinizi gösterebilirsiniz. Amaçlarınız doğrultusunda hareket etmeyi iyi beceriyorsunuz. Bu sene, adım atmanız gereken konularda üzerinizdeki üşengeçliği bir kenara bırakın, o zaman şartlar istediğiniz gibi olabilir.

Koç Burcu: Bugün, uzaktaki akrabalarınızdan haberler alabilirsiniz. İdealler, fkirler, eğitim konuları, yeni yerler sizi harekete geçirebilir. Ortaklaşa iş yaptığınız insanlarla bir seyahate çıkabilirsiniz.

Boğa Burcu: Kendi paranızdan daha çok sevdiğiniz insanla veya hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal planlarınız etkili olabilir. Sosyal çevrenizde konuşulan bir konu bugün yeniden karşınıza gelebilir.

İkizler Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular bugün devrede olacak, beraber planlar yapacaksınız. Özellikle beraber yaptığınız bir aktivite, faaliyet varsa bugün birbirinizi duygusal olarak harekete geçireceksiniz.

Yengeç Burcu: Bugün, Pazar olmasına rağmen çalışmaktan korkmayacak, bir çok işinizi halletmeye çalışacaksınız. Bu aralar seyahatlerden, değişik yer ve insanlardan keyif alıyorsunuz.

Aslan Burcu: Tiyatro, sinema, spor faaliyetleri, uzun yürüyüşler bugün sizi mutlu edecek. En azından bitmek bilmeyen enerjinizi akıtabileceksiniz. İletişim sabah saatlerinde hızlı olacak.

Başak Burcu: Tam da Pazar gününün konusu olarak evinizde, ailenizde vakit geçirmek ve eğlenmek isteyebilirsiniz. Eve tıkılsanız ve miskinlenmek isteseniz bile üzerinizde garip bir enerji olabilir.

Terazi Burcu: Bu Pazar iletişim halinde olacak, yakın çevrenizle beraber kısa vadeli ama özgürce planlarınızı gerçekleştireceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizle bazı konuları konuşmak için uygun birgün olacak.

Akrep Burcu: Bu Pazar sahip olduklarınızla ve daha çok somut konu ve olaylarla ilgileneceksiniz. Paraya dayalı işlerinizdeki sorun ve problemleri gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Bu Pazar oldukça keyifli, hareketli kıpır kıpır bir gün sizleri bekliyor. Gün içinde istediğiniz alanlara yönelmek daha rahat olabilir. Yaratıcılığa dayalı işleriniz için şanslı etkiler altında olacaksınız.

Oğlak Burcu: Bu Pazar hem yapacağınız işleriniz, hem de keyifli aktiviteler hepsi gün içinde gözünüzde büyüyebilir. Daha önceden yapılmış planlarınızı uygulamak sizin için önemli olacak.

Kova Burcu: Bugün genel olarak sosyal olacak, arkadaşlarınızla planlar yapacaksınız. Değişik yer ve ortamlarda bulunmak sizi hareketlendirebilir. Yapmanız gereken işlerinizi haftabaşına bırakın.

Balık Burcu: Bugün, kendinizi kalabalık ortamlarda ortaya koyacaksınız. Enerjinizi bu şekilde değiştirebilir ve hareketlendirebilirsiniz. Yeni insanlar tanımaktan, yeni yerler görmekten çekinmeyin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR