Bugün sabah saatlerinde önemli işlerle uğraşmayın tüm gün boyunca ay boşlukta gezecek. Sabah saatlerinde sorumluluk ve hayata ciddi yaklaşma tutumunuz ön planda olabilir. Akşam saatlerinde hayatınız keyifleniyor, özel hayatınızda dengeyi yakalayacaksınız.




BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kafanız ve zihniniz sürekli meşgul ve siz aklınızı idare etmesini iyi biliyorsunuz. Maddi konularda şanslısınız ve güzel fırsatlarınız olacak. Bu sene, kadersel bir takım olgular önem kazanabilir. Sorumluluklarınızı bilerek hareket edeceksiniz.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde daha çok maddi kaynaklarınız üzerine yoğunlaşmış olabilirsiniz. Bu konuda önemli konuşmalar oluşabilir. Ödemeleriniz konusunda ciddi ve sorumluluklarınızı bilerek ilerleyeceksiniz.

Boğa Burcu: Bugün duygusal konularda kendinizi çok zorlamayın, Göstereceğiniz ufak fedakarlıklar ve anlayış herşeyi yoluna koyabilir. Beklenmedik yerlerden güzel etkileşimler içindesiniz.

İkizler Burcu: İş sorumluluklarınız duygularınızı istediğiniz gibi ortaya koyamamanıza neden olabilir. Beraber iş yaptığınız insanlar bugün sizi biraz mesafeli ve donuk bulabilirler.

Yengeç Burcu: Bugün aşk konularında duygularınızı istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha rahatlayacak ve daha çok işinize kanalize olacaksınız.

Aslan Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızda yapmanız gerekenler varsa onları büyük bir ciddiyetle yerine getirebilirsiniz. Duygusal olarak ailenizle aranızda bir mesafe olabilir ve herşeyi bir iş gibi görebilirsiniz.

Başak Burcu: Bugünlerde içinizde tuttuğunuz ve sakladığınız enerjilerle hareket etme eylemi içinde olacaksınız. Yakın çevrenizden sakladığınız gerçek duygularınız iletişim halinde olduklarınızla sizi zaman zaman zorlayabilir.

Terazi Burcu: Gün içinde maddi konularda eli sıkı ve sorumlu davranacaksınız. Özel hayatınızın daha fazla önem kazandığı bu dönemde, herşeye karşı tutkularınızla hareket etmek sevdiğiniz insan tarafından yanlış anlaşılabilir.

Akrep Burcu: Duygusal olarak işinizde suskun ve ciddi tavırlarınız ön planda olabilir ve bu da insanların dikkatini çekebilir. Tam ihtiyaçlarınızı belirlemede ve bunu aktarmada başarılı değilsiniz.

Yay Burcu: Bugün sabah saatlerinde başkaları için yapmanız gereken işler ve sorumluluklarınız hayatı size ciddiye aldırabilir. Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedeceksiniz,bu rahatlığın ilişkilerinize yansımasına izin verin.

Oğlak Burcu: Bugün,aşk hayatınızda geçmişe yönelik duygularınız ortaya çıkabilir. Geçmişle, bugünü karşılaştırmayı seviyorsunuz. Bu birazda iş hayatınızdaki sıkıntıların ve aksiliklerin sonucu ortaya çıkabilir.

Kova Burcu: Bugün sabah saatlerinde oluşan aile veya iş sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Gün içinde bu sorumluluklar azalarak devam edecek, akşam saatlerinde arkadaşlarınızla bir araya gelmek isteyeceksiniz.

Balık Burcu: Geleceğinize yönelik işlerinizde sabah saatlerinde sorumluluk hisssiniz kuvvetli olacak. Bugün iş konularında parasal destekler ve yardımlar göreceğiniz bir gün olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR