Bugün öğleden sonra 16:17 ye kadar önemli kararlardan, görüşmelerden ve işlerden kaçınalım zira ay boşlukta olacak. Bugün etkinleşen merkür-mars üçgeniyle, fikirlerimiz için harekete geçebilir, bu konuda başkalarını ikna etmekte zorlanmayabiliriz. Dürüst ve aktif adımlar, düşüncelerimizi daha kolay hareketlendirmemize neden olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kibar tavırlarınız ve iyi görünen yapınızla sosyal alanda başarılı adımlar atacaksınız. Zaman zaman sorumluluklar üstünüze gelebilir ve siz onlardan kaçma eğilimi gösterebilirsiniz. Bu sene, önemli işlerinizi planlarsanız daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.




Koç Burcu: Günlük işleriniz devreye girmeye başlayacak. Arkadaşlarınızla düşündüğünüz bazı fikirleri yürürlüğe koymak için ilk adımları atacağınız birgün olabilir. Sevdiğinizi ve çevrenizdekileri kolay ikna edeceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün sizin için oldukça keyifli ve heyecanlı geçebilir. Aşk hayatınızda kendinizi ortaya koymak ve ihtiyaçlarınızı dile getirmek, ileride çıkacak sorunları azaltabilir.




İkizler Burcu: İletişimi yüksek başlayan gününüz öğleden sonra daha kendinize yönelik zamanlar geçirmenize neden olabilir. Aşk hayatınızdaysa partnerinizle birbirinize olan güveniniz tam olacak.




Yengeç Burcu: Öğleden sonra temponuz daha da hızlanıyor. Birkaç saatliğine kendinizle başbaşa kalmak isteyebilrisiniz. Aile hayatınızın parasal sorunlarına bugün çözümler bulabilir, ailenizle bu konularda bir hareket edebilirsiniz.




Aslan Burcu: Bugün keyifli ve eğlenceli ortamlarda para harcamaya müsait olacaksınız. Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşmalar kısa vadeli planlar, gezileri bugün harekete geçirebilir. Onunla planlar yapabilirsiniz.




Başak Burcu: Sabah saatlerinde isteksiz başlayan gününüz öğleden sonra hareketleniyor. İş görüşmeleriniz ve konuşmalarınız maddi anlamda bugün size faydalı olabilir. Önemli bağlantılar için harekete geçebilirsiniz.




Terazi Burcu: Sabah saatlerinde arkadaşlarınızla bazı sürtüşmeler ve duygusal zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Aşkınızla istediğiniz bazı adımlar ve planlarınızı konuşmanızın tam zamanı.




Akrep Burcu: Sabah saatlerinde hızlı akan iş trafiğiniz sizi zorlayabilir. Bugün geleceğinize dair düşüncelerinizde sıkılganlık görülebilir. İş alanlarınıza gereken özeni gösterin.




Yay Burcu: Bugün yaratıcılığınızı kullandığınız alanlarda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Yakınçevrenizle girişeceğiniz bazı işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Çevrenizi ve arkadaşlarınızı ikna etmekte zorlanmayacaksınız.




Oğlak Burcu: Evinizde dinlenmek, keyif yapmak ve dışarıda vakit geçirmek arasında duygularınız gidip gelebilir ama öğleden sonra daha çok dış ortamları tercih edebilirsiniz. İş hayatınızda önemli girişimler oluşabilir.




Kova Burcu: Bugün çevrenizdeki olaylar yüzünden içsel streslere açık olacaksınız. Para konularına takılmayın. Kendinizle ilgili aldığınız kararları uygulayacak ortamlar karşınıza çıkacak.




Balık Burcu: Meditasyon çalışmaları, gizemli ruhani konular bugün sizi harekete geçirebilir. Belki de yaşayacağınız bir olay bunu daha fala hissetmenize neden olacak.

















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR