Bugün sabah saatlerinde önemli işlerle uğraşmak yerine daha bize keyif veren, iletişimimizi arttıracak konu ve kişilerin peşine düşebiliriz. Öğleden sonra ay burç değiştirecek ve yengeç burcuna geçecek. Ailevi konu ve olaylar daha fazla ilgimizi çekebilir. Huzur arayışımız artabilir.



BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tatlı, neşeli, sezgili, duygusal ,hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Duygularınızı zaman zaman kontrol etmeniz zor görünüyor. Çabuk galeyana geliyor, sonradan vazgeçiyorsunuz. Sizi harekete geçirecek ortam ve insanlardan faydalanmalısınız. Bu sene, hayalini kurduğunuz brçok şey gerçek olabilir. Yılın ikinci yarısı yaşamınız bayağı bir hızlanacak.




Koç Burcu: Bu dönem daha fazla hassas olduğunuzu bilin. Öğleden sonra evinizde, yuvanızda olmaktan hoşlanacaksınız ve vaktinizi evde harcayabilirsiniz.

Boğa Burcu: İş konusunda bu aralar görüşmeler ve ilişkiler hızlanmış durumda. Öğleden sonraysa yakınçevrenizle yapacağınız planlarınız devrede olacak. telefonunuz durmayabilir, konuşmak ve anlatmaktan mutluluk duyacaksınız.

İkizler Burcu: Bugün hareketli geçecek olan gününüz, yapmanız gerekenlerle bölünebilir. İçinizden geldiği gibi davranın. Seyahatlerde ve dış ortamlarda paylaşımlarınız yüksek olabilir.

Yengeç Burcu: Bu Pazar uğraşmanız ve yapmanız gereken işleriniz varsa biraz zorlanabilirsiniz. Canınız çok fazla bir şeyle uğraşmak istemeyecek. Ama hiç merak etmeyin öğleden sonra hayatı daha farklı algılamaya başlayacaksınız.

Aslan Burcu: Keyfinizi artıracak uğraşılar içinde olabilirsiniz. Öğleden sonraysa daha çok yalnız olmak veya kafanızı dinlemek isteyebilirsiniz. Kalabalıklar içinde olsanız bile ruhunuz başka yerlerde olabilir.

Başak Burcu: Arkadaş ortamlarınızda işinizle ilgili bazı fikirler ve planlar havada uçuşabilir. Öğleden sonra keyfiniz daha da artacak. İşlerinizden kafanızı bir an olsun uzaklaştırın, Pazartesi kaldığınız yerden devam edersiniz.

Terazi Burcu: Kalabalık ortam ve yerlerde sevdiğiniz insanla aynı fikir ve düşüncelere sahip olmakta zorlanmayacaksınız. Aşk hayatınızdaki her tür düşünceyi, ilişkinizdeki sorunları bugün ona açabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa para konularında aile hayatınız için yapmanız gereken harcamalar ve alışverişler devrede olacak. Öğleden sonra daha çok dış ortamlarda, değişik ve farklı yerlerde vaktinizi harcamak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün kendinize ayırdığınız özel alanlarınız olmayabilir, daha çok partnerinizle bir hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha derin konular ilginizi çekmeye başlayacak.

Oğlak Burcu: Bu sıralar hayatı paylaşmayı ve sevdiğiniz insanla vakit geçirmeyi seviyorsunuz. Sabah saatlerinde daha çok haftabaşı yapacağınız toplantı ve projelere yoğunlaşın, öğleden sonra buna çok da vaktiniz olmayacak.

Kova Burcu: Bugün eğlenceli ortamlarda, size keyif verecek konu ve olaylarla ilgilenmek öne çıkabilir. Akşam saatlerinde iletişiminiz artacak ve haftabaşı uğraşmanız gereken işlerinize kanalize olmaya başlayacaksınız.

Balık Burcu: Bu Pazar ev hayatınız ve aile ortamlarınız daha fazla ön planda olabilir. Gezmek, dolaşmak, kendinizi evin dışına atmak ve evinizde dinlenmek arasında gidip gelebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR