Haftaya ay yay burcunda rahat ve özgür etkilerle başlıyoruz. Öğleden sonra saat 15:50 ye kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerle uğraşmamakta fayda olacak. Salı günü uzun ve kalıcı bağlantılı ilişkilerimizin devrede olacağı işler önem kazanabilir. Abartılı ve özgürlük duygusunun üzerine çok gidebiliriz bu hafta. Cuma günü merkürün düzelmesiyle birlikte birkaç haftadan beri iletişimde yaşanan sorunlar geride kalmaya başlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zaman zaman duygularınızdaki karışıklık sizin aklınızı bulandırabilir. Çabuk değişen yapınızla beraber olduğunuz insanları şaşırtmayı iyi beceriyorsunuz. Nerede, ne zaman davranacağınızı bilirseniz iş hayatınızda başarı sizi bekliyor olacak. Bu sene, özel hayatınızda güzel fırsatlar sizi bekliyor. Evlenebilirsiniz.




Koç Burcu: İş alanlarınız aktif bir şekilde haftaya giriş yapacaksınız. Canınız çok istemese bile, bugün iş konuları enerjinizi ve vaktinizi sömürecek. Özellikle öğleden sonra bu konulara kanalize olacaksınız.




Boğa Burcu: Arka arkaya gelen bir çok iş, konu ve olay bu haftada gündeminizi meşgul edecek. Eğitim, seyahat fırsatlarınız bu haftada devam ediyor, yalnız bugün daha az tanıdığınız çevrelerde işlerinizi iyi planlamalısınız.




İkizler Burcu: Haftanıza özel hayatınıza dayalı konularla başlarken, Ortaklaşa elde edilen gelirlerinizde bu hafta artış gözlemleyebilirsiniz. Bu da istediğiniz bir şeyi veya eşyayı almanıza neden olacak.




Yengeç Burcu: Ortaklı bir işiniz varsa ufak tefek sorunları görmezden gelebilirsiniz. Özel hayatınızda istediğiniz konularda rahat harekete geçeceksiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel bağlantılar kuracaksınız.




Aslan Burcu: Bugün iş alanlarınızda ufak tefek sıkıntıları gözardı edebilirsiniz. Sadece yakın çevre iletişiminizde veya iş alanlarınızda iletişim halinde olduklarınızla ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.




Başak Burcu: Haftaya ailenizle ilgili konularla başlıyorsnuz. Bugün aşk hayatınızda veya çocuklarınızla olan ilişkilerinizde ortak bir yol bulmasını ve işlerinizi halletmesini bileceksiniz.




Terazi Burcu: Haftanıza iletişiminizle ilgili konularla başlarken, öğleden sonra ev ve aile hayatınızda bir takım düzenlemeler yapılabilir ve işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Ailenize yapılacak önemli para konuları gündemde olabilir.




Akrep Burcu: haftaya maddi konularla başlıyorsunuz. Bugün yakın çevreniz, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde güven ve güvensizlik arasında gidip gelebilirsiniz. Kendinizi bir çok konuda hassas hissetmeniz mümkün.




Yay Burcu: Haftaya şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz. İşten elde edilen gelirleriniz konusunda hızlı gelişmeler yaşanabilir. Bu hafta maddi parasal bağlantılar ve iişkiler devrede olacak.




Oğlak Burcu: Sabah saatlerinde isteksiz olabilirsiniz. Bugün kişisel hayatınızda kendinizi iyi hissedecek, güveninizi tam tuttuğunuz zaman, herşeyin daha kolay geliştiğine şahit olacaksınız.




Kova Burcu: Bugün yalnız kalmak, olaylara geriden bakarak haftaya giriş yapacaksınız. Aslında sabah saatlerinde hareketli olabilirsiniz öğleden sonraysa kendinizi durgun hissedebilirsiniz.




Balık Burcu: Haftaya iş konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Bugün sosyal ortamlarda ve arkadaş arasında ilişkilerinizden fayda göreceksiniz. Öğleden sonra daha çok arkadaşlarınızla bir araya gelebilrisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR