Bugün gökyüzünde Güneş - Neptün'le birleşecek. Enerjimiz düşük olabilir, sağlığımıza, bağışıklık sistemimize gereken özeni göstermeli, kararsızlıklardan, dağınık adımlardan, net olmayan durumlardan kaçınmalıyız. Ayrıca başkalarına yardım etmek önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; maddi konularda her zaman şansınız yüksek olacak. Sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında aranılan bir insansınız. Yine de özel hayatınızda enerjinizi kontrol edebilmeli, istedikleriniz olmadığında sabırsız ve aksi davranışlar içine girmemelisiniz. Bu sene, herşey istediğiniz gibi olacak ama gerçeklikten uzaklaşmayın.

Koç Burcu: Bugün, kalabalık ortamlardan, gruplardan yapacağınız işlere dair destekler göreceksiniz. Diğer insanlara yardım etme konusunda aşırılığa kaçmamaya ve insanların sizi süistimal etmelerine izin vermemeye çalışın.

Boğa Burcu: Gelecek planlarınızı yapmak ve gerçekleştirmek için güzel bir gün ama bir çok noktada kafanız karışık olabilir. Başkalarının sizi yönlendirmesi yerine bugün siz insanları yönlendirmelisiniz.

İkizler Burcu: Önemli iş konularında dağınık ve biraz da enerjiniz düşük hareket edebilirsiniz. Kararsızlıklardan gün içinde uzak durun ve insanlara yardım ederken abartmayın.

Yengeç Burcu: Seyahat, yabancı ortaklı işler, ticaret veya eğitim alanlarınızdaki işlerinizde enerjiniz düşük olabilir.. Önemli projeler, konuşmalar ve anlaşmalarınız varsa gözünüzü dört açın.

Aslan Burcu: Eşinizin veya sevgilinizin para hayatında bazı sorunlar ve dağılmalar oluşabilir.. Bir anlaşma veya parasal bir getiri işinde gözünüzü dört açın. Ödemelerinizi atlamamaya özen gösterin.

Başak Burcu: Bugün özel hayatınızda hem sizin, hem partnerinizin enerjisi düşük ve hastlıklı çalışabilir. Önemli projeler ve anlaşmalar varsa bugün uzak durun, gözünüzü dört açın ve gerçekçilikten uzaklaşmayın.

Terazi Burcu: Bugün iş ortamlarınızda enerjiniz istediğiniz gibi çalışmayabilir. bağışıklık sisteminizi güçlü tutmalısınız yoksa bazı hastalıklara yakalanma ihtimaliniz oluşabilir.

Akrep Burcu: Oldukça fedakar ve bir yandan da anlayışlı olacaksınız. Kafanız biraz karışık olsa bile, hoşlandığınız insana bu süreçte çok anlam yüklemeyin ve kendinizi aşk içinde çok da kaybetmeyin ve gerçekçilikten uzak durmayın.

Yay Burcu: Ev ve aile hayatınızda bugün enerjiniz düşük çalışacak. Bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanabilirsiniz bu yüzden önemli ailevi işlerden uzak durmanız bugün önemli olacak.

Oğlak Burcu: Bugün iletişime dayalı işlerde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Yine yakınçevrenizdeki insanlar her konuda size dayanmak ve her tür işi sizin omuzlarınıza yıkmak isteyebilirler.

Kova Burcu: Maddi alanda gözünüzü dört açarak ilerlemeye çalışın. Sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde olacak, arkadaşlarınızdan güzel haberler alabilirsiniz. Grupsal işlerde daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz.

Balık Burcu: Kişisel girişimleriniz ve atılımlarınızda kafanız karışık ve bulanık olabilir. Enerjinizi bugün düşük ve iyi hissetmeyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanları yanıltmamaya ve çevrenizden çok etkilenmemeye özen gösterin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR