Cumartesi öğleden sonra ve Pazar günü Ay Yay Burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sadece kendi istediğinizin olmasını arzuluyorsunuz. Ticaret ve iş dünyasında başarılı olabilir ,anlayışlı davranışlarınızı daha fazla geliştirerek çok üst pozisyonlarda yer alabilirsiniz. Maddi konularda düşünmeden hareket etmeyin. Bu sene, seyahatleriniz oldukça öğretici ve bir yandan da eğlenceli olabilir.




Koç Burcu: Bir fikre veya düşünceye takılıp kalma ihtimaliniz çok yüksek. İş alanlarınızda önemli değişimler yapmak için istek duyacaksınız. Öğleden sonraysa farklı ve değişik yerlerde bulunabilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün, önemsiz konulara fazlasıyla kafanızı takabilirsiniz. Bu Cumartesi parasal durumunuzu gözden geçirmeniz gerekecek. Öğleden sonra alışveriş yapmak, ortak para harcamak öne çıkabilir.




İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla vaktinizi harcayacak, onun istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz. Kalabalık yerlerde onunla olan anlaşmazlıklara dikkat edin.




Yengeç Burcu: Bugün üzerinizde hissedeceğiniz olumlu enerjiyi sadece kendiniz için değil, çevrenizdeki sevdikleriniz için de kullanmalısınız. Öğleden yapmanız gereken işlerinizi kendi yöntemlerinizle halledeceksiniz.




Aslan Burcu: Olayları görmezden gelmeye müsait olacağınız bu dönem, ortaklaşa para konularında hesabınızı iyi yapmalısınız. Öğleden sonra eğlenceli konu ve olaylara kanalize olabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün aile ortamlarınızda siz de kolay etki altında kalabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları temizlemek ve problemin derinine inmek isterseniz bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün.




Terazi Burcu: Gerçekçi yaklaşımlar, ileride karşılaşacağınız sorunların en aza indirgenmesine yardımcı olabilir. Bugün yakın çevrenizden destek alacaksınız. Onlarla iletişiminiz hızlı olabilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda yeni düzenlemelere ve değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bunu sevdiğinizle paylaşın. Ama bugün duygusal olarak para alışverişlerinizde kafanız karışık ve dağınık olabilir.




Yay Burcu: Kişisel girişimleriniz konusunda aileniz sizin kafanızı karıştırabilir. Siz başkası için yönlendirmeler yaparken, aileniz size yönlendirmelerde bulunabilir.




Oğlak Burcu: Yakın çevre ilişkileriniz, duygusal kararlarınızda kafanızı karıştırabilir. Onları dinlerken, bir yandan da olasılıkları ve diğer oluşabilecek alternatifleri göz ardı etmeyin.




Kova Burcu: İyimser ve herşey çok güzel olacak tavrınızla hareket etmeye meyillisiniz. Parasal konularda özellikle sosyal çevre ortamlarınızda kafa karışıklığına ve dağıtıcı etkilere karşı dikkat edin.




Balık Burcu: Geleceğinize yönelik planlarınızda değişiklikler yapma ihtiyacınız bu Cumartesi fazla olacak. Göz önünde olacağınız ortamlarda yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR