Bugün duygusal olarak kararlarımızda bazı tutarsızlıklar olabilir. önemli tahminlerden kaçınalım. evmek ve sevilmek arzumuz yüksek olabilir. Sevdiklerimizle paylaşımlarınızı arttırabiliriz. yine de birçok açıdan sorumluluklarımızı yerine getirmek ve ciddi olmak önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; girişimci ve çalışkan yönünüzle iş ve ticaret hayatınızda başarılar kazanabilirsiniz. Aşırı savurganlık bazen hatalar yapmanıza neden olabilir. Bazen kıymet ve değer bilmeniz gerekiyor. Bu sene, yılın ikinci yarısı daha şanslı etkilere sahipsiniz. Önemli iş anlaşmaları oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün partnerinizle ortak alışveriş ve harcamalarda bulunabilirsiniz. Geri planda durduğunuz bu dönemde arkadaşlarınızla olan geçmiş bağlantılarınız eskiyi size daha çok hatırlatabilir.




Boğa Burcu: İş hayatınızda mücadeleleriniz hala devam ederken, iş konuşmalarınız gündeminizde olacak. Uzaktaki akrabalarınızdan güzel haberler alabilirsiniz, bu neşenizi arttırabilir.




İkizler Burcu: Bugün iş ve hizmet alanlarınızda duygularınız ciddi ve sorumlulukla dolu olacak. Her zamanki neşeli bir Cuma gününden ziyade, bazı işlerin yapılması gereken birgün içinde olacaksınız.




Yengeç Burcu: Kendinizi birçok açıdan dizginliyorsunuz. İş hayatınızda para işlerinizde bugün ayrıntıları gözden kaçırmayın. Aile hayatınızdaki sürtüşmeleri içten ve ılımlı yaklaşımlarla aşabilirsiniz.




Aslan Burcu: Ailenize karşı açılmak ve onlarla düzgün bir iletişim içine girmek mümkün olmayabilir. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insanla hayata aynı açıdan bakmakta zorlanıyor olacaksınız.




Başak Burcu: Yakın çevrenizle, akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde duygularınızı onlara karşı açmak bugün kolay olmayacak. Akşam saatlerinde önemli planlarınız varsa bu size görev gibi gelebilir.




Terazi Burcu: Bugün maddi konularda ciddi ve ekonumik davranmak önemli olacak. Yapacağınız alışverişlerde herşeyi düşünerek yapmaya çalışmak sizi yorabilir. Ani çıkışlarınız ailenizdeki insanları zaman zaman üzüyor.




Akrep Burcu: Aile hayatınızda bazı konuşmaları gereğinden fazla ciddiye almamaya çalışın. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşacak ve onlarla bir arada olmaktan mutluluk duyacaksınız.




Yay Burcu: Bugün başkalarının sorumlulukları duygusal olarak sizi bağlayabilir. Arkadaşlarınıza karşı sabırsız ve adaletsiz olmamaya çalışın. Onlardan yana faydanız ilerleyen dönemlerde yüksek olacak.




Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizin sorumlulukları giderek artabilir. Bu Cuma sosyal ortamlarda çok keyifli olmayabilirsiniz. Siz böyle hissetseniz bile, arkadaşlarınızla sizinle olmaktan mutluluk duyabilir.




Kova Burcu: Önemli iş sorumlulukları toplum önü çalışmaları bugün devrede olabilir. Kendinizi birçok konudan sorumlu tutacaksınız. Evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konular gündeminizde olacak.




Balık Burcu: Bugün bulunacağınız dış ortamlarda sorumluluklarınız yüksek olabilir. Duygusal olarak uzakta bulunan akrabalarınızla aranızda mesafeler bugün fazlasıyla hissedilebilir.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR