Sabaha karşı 01:52'de aslan burcunda bir dolunay yaşanacak. 30 ocak yeniay zamanı başlattığımız işlerimizin karşılığını almak ve görmek için uygun bir zaman içindeyiz. Enerjimiz yüksek olduğundan bazı duygusal hassaslıklara açık olmalıyız. Bu dolunay oluştuktan birkaç saat sonra devreye giren güneş-mars üçgeni, bizi amaçlarımız, düşüncelerimiz için kolaylıkla harekete geçirebilir. Yine bu Cumartesi gece 22:21 de etkinleşen güneş- merkür kavuşumuyla varsa sorunlarımıza çözüm üretmek ve gerçek isteklerimiz için birşeyler yapmak kolay gözüküyor. Bu anlamda bu dolunayın yüksek, hassas ve güzel enerjisinden olumlu bir şekilde faydalanalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, zeki yapınızla istediğiniz işte başarılı olmaya eğilimlisiniz. Yalnız etrafınızdaki insanları fazlasıyla eleştiriyorsunuz. Bu da hem sizi, hem onları yoruyor. Zorluklarla karşılaştığınızda biraz durup bunu niye yaşadığınızı sorgulamalısınız. Bu sene, ilişkiler ve duygusal hayatınız daha ön planda olabilir. Planlarınızı rahat uygulayacaksınız.




Koç Burcu: Bu dolunay, aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde yada yaratıcılık alanlarınızda hassaslıklar yaşamanıza neden olabilir. Aşk hayatınızın sosyal ortamlarınızı ve arkadaşlık ilişkilerinizi etkilediğini düşünebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün sabaha karşı oluşan dolunay, aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani kararlar almak durumunda kalabilirsiniz. İş alanlarınızda çalışkan ve yapıcı hırslarınız takdir görebilir.




İkizler Burcu: Yakın çevre alanlarınızda oluşan dolunay, işlerinizin yoğunluğu nedeniyle yakınınızdaki insanlara önem veremediğinizi ve bu alandaki gerilimleri anlatıyor olabilir. Kafanız bu birkaç gün huzursuz çalışabilir .




Yengeç Burcu: Dolunay, parasal konularda duygusal stresler yaşamanıza neden olabilir. Aldığınız kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz. Aniden ortaya çıkacak bir ödeme, borçlanmanıza veya sizden borç istenmesine neden olabilir.




Aslan Burcu: Dolunayın etkisiyle, özel yaşantınızda hassas oluşumlar meydana gelebilir, Hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanarak kararlar alabilir ve kendi alanlarınızda fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.




Başak Burcu: Bu gece oluşan dolunayla, beklenmedik etkilere ve olaylara açık olacaksınız. Bu birkaç gün iş hayatınızda gizli saklı olaylar gün ışığına çıkabilir, bazı şeyler duyabilir, üzerinizde tedirginlik hissedebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bu gece oluşan dolunay, sizin arkadaşlık, sosyal çevre alanlarınızı etkileyecek. Yoğun temponuz, özel hayatınızda bir takım gerilimlere neden olabilir yada tam tersi durumlar söz konusu olabilir.




Akrep Burcu: Bu, birkaç gün, işinizdeki oluşumlar, aile hayatınızda streslere neden olabilir. Anne, babanız arasında çekişmelere şahit olabilirsiniz. İş alanlarınızda bir kaç hafta önce başlattığınız işlerin sonuçlarını alabilirsiniz.




Yay Burcu: Aniden ortaya çıkacak bir iş veya seyahat sizi zor durumda bırakabilir. Uzak çevreniz ve yakın çevreniz arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsiniz. Birkaç gün huzursuzluklar hissedebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bu dolunay sizin ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Para alışverişlerinizde bu birkaç gün dikkatli adımlar atmalı, ortaya çıkacak bir ödemeyle ilgili konularda biraz daha sakin davranmalısınız.




Kova Burcu: Bu dolunay, en çok özel hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi etkileyecek. Eşinizin veya sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili konular sizin düzeninizi bozabilir veya ilişkinizde bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Balık Burcu: İş ve hizmet alanlarınızı etkileyecek olan bu dolunay, iş alanlarınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Yine burası sağlık eviniz olduğundan sağlığınıza bu birkaç gün dikkat edin.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR