Bugün gece saat 21:15’e kadar Ay Yengeç burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Çamaşır yıkamak, evimizle ilgilenmek, ıslak zemin temizliği yapmak yararlı olacaktır. Yürüyüşe çıkmak, aile ziyaretleri gerçekleştirmek, fazla harekete ihtiyaç duyulmayan aktivitelerde bulunmak en iyisi.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; annenize bağlılığınız çok fazla. Hem iş, hem aşk hayatınızda başarılı olacaksınız. Yaşamın aydınlık ve iyi taraflarına daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Aşırı gerginlikten ve heyecandan kaçınmalı, şansınıza güvenmelisiniz. Bu sene, Bazı sorunlar olsa da kendinizi geliştirdiğiniz alanlarda hayat önünüze seçenekler çıkartacak.




Koç Burcu: Ailenize her konuda yardımcı olmak sizin sorumluluk hissinizi bugün besleyebilir. Arkanızdan yapılan bazı konuşmaların canınızı sıkmasına izin vermeyin.




Boğa Burcu: Akraba veya kardeşlerinizi ziyaret edebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız gelecek planları ve hayatınızı yeniden yapılandırma planları üzerine yoğunlaşabilirsiniz.




İkizler Burcu: Dış ortamlardan alacağınız olumlu gelişmeler keyfinizi yerine getirebilir, yeni tanışacağınız insanlardan haber alabilirsiniz. Sorumluluk isteyen işleriniz varsa bu işlerinizi çok geç saatlere bırakmamaya çalışın.




Yengeç Burcu: Kendinizden başka kimseyi düşünmeyeceksiniz, biraz paylaşımcı olmayı deneyin. Çocuğunuz varsa onun sorumlulukları ve onun için yapacaklarınız gün içinde önemli olacak.




Aslan Burcu: Duygularınızı bu kadar yoğun yaşamanız, üzerinizde baskı kuruyor, biraz şartları oluruna bırakmayı deneyin. Yakın çevrenizdeki insanların sizi anlamadığı gibi düşünceleri kafanızda çok büyütmeyin.




Başak Burcu: Beklemediğiniz tepkiler almak, ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden olabilir. Yakın çevrenizdeki insanların tavsiyelerini dinlemek işinize yarayabilir. Gece saatlerinde üzerinizde durgunluk hissedeceksiniz.




Terazi Burcu: Bazen kendinizi provoke ediyorsunuz. Sorumluluklarınızla yürümek sizi hep bir adım daha ileriye taşıyabilir. Gece saatlerinde arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.




Akrep Burcu: Güçlü bağımsızlık duygularınızla hareket etme arzunuz yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.Tepkili davranmayın ve onlara daha öncesinde verdiğiniz sözleri hatırlayın.




Yay Burcu: Bazı arkadaşlarınızla duygusal çıkmazlar ve sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailenizle beraber vakit geçirmeye çalışın, onlardan alacağınız tavsiyelere ihtiyacınız olabilir.




Oğlak Burcu: Toplum önünde kendinizi sinirli ve gayretli hissedebilirsiniz. arkadaşlarınızla yapacağınız güzel organizasyonlar hayatınızı daha keyifli bir hale getirebilir.




Kova Burcu: Herşey sizin lehinize ve sevindirici gelişmeler, sizi harekete geçirecek. Uzak yerlerden alacağınız bazı haberler sizi sinirli ve bir o kadar da hırslı kılabilir.




Balık Burcu: Hayatınızdaki güzel gelişmeleri, aşk destekliyor. Oldukça yaratıcı ve keyifli bir gün geçireceksiniz. Gün içinde sinirlenmeler ve hırslı davranışlar hakim olabilir. Etrafa karşı kendinizi yanlış tanıtmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR