Bu Pazar ve haftabaşı Ay Yay burcunda olacak. Sırt ve siyatik ağrıları, varis ağrıları bugünler azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun. Beslenmede Protein günleri olduğundan , protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Bacak bölgesine yüklenmeden dolaşmak, gezinmek ve sportif faaliyetlerde bulunmak gerekecek. Fikir alışverişleri, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok çalışma ve kafa yorgunluğu nedeniyle sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Gizli saklı olaylardan ve yanlış anlaşılmalardan dolayı özel hayatınızda işler istediğiniz gibi gitmeyebilir. İç olgunluğuna erişmeniz biraz zaman alacak. Bu sene, maddi konularda dikkatli olmalısınız. Seyahatleriniz ve gezileriniz artacak.

Koç Burcu: Özel hayatınızdaki değişimleri ve yaşadıklarınızı tanımadığınız insanlarla paylaşmak öne çıkabilir. Sevdiğiniz insanla aynı zevkleri paylaşmak isteyeceksiniz. Hisleriniz bugün sizi yanıltabilir.

Boğa Burcu: Bugün psikolojik olarak özgürlüğünüz önemli ve para konularında rahat hareket etme isteğiniz yoğun akacak. Ketum davranışlar sergileme veya planlarınızı gizleme isteğiniz fazla yoğun olabilir.

İkizler Burcu: Bugün sevdiğiniz kişiyle aldığınız kararlarınızı sevdiğiniz insanlarla paylaşabilirsiniz. Taşınma veya yer değiştirme konularına yönelik fikir ve düşünceleriniz yoğun olabilir.

Yengeç Burcu: Alışkanlıklarınızı yeniden yapılandırmak ve kendinizi değiştirmek istiyorsunuz, duygusal kararlardan çok olaylara daha mantıklı bir yönden yaklaşın.

Aslan Burcu: Uzaklarda yaşayan akrabalarınızdan alacağınız güzel haberler keyfinizi daha arttıracak. Ortak para harcamalarınızda tedbiri elden bırakmayın, partneriniz bugün sizde hayalkırıklığı yaratabilir.

Başak Burcu: Bugün ev ve aile hayatınızı paylaştığınız insanla evinizde yapılması gerekenlere odaklanmalısınız. Beraberce vakit geçirmenin keyfini çıkartın ve en ufak bir olumsuzlukta karşı tarafı suçlamaktan kaçının.

Terazi Burcu: Yeni insanlarla bir araya gelmek ve uzun zamandır ihmal ettiğiniz ahbaplarınıza ve akrabalarınıza vakit ayırmak ruhunuza iyi gelecek. Yakın çevreniz için yapacağınız işlerde çok dağılmayın.

Akrep Burcu: Ailenizle beraber yapacağınız alışverişler ve para harcamaları olailir. Hayatın tadını çıkarmalısınız. İstediğiniz bir eşya veya objeye çok takılmayın yarın aynı istekle mevzuya yaklaşmayacaksınız.

Yay Burcu: Bugün ilişkilerinizde bir adam sendecilik görülebilir. Aile bireylerinizin düşüncelerine hoş görüyle yaklaşmakta zorluk çekebilirsiniz. Sadece kendi istekleriniz ve arzularınız daha fazla ön planda olacak.

Oğlak Burcu: Hayatınızla ilgili konularda bugün elinizde plan, program için istediğiniz doneler bulunmuyor. İletişim halinde olacağınız insanlardan yana hayalkırıklıklarınız yüksek olabilir.

Kova Burcu: Bu Pazar arkadaşlarınızla aynı düşünceler ve hisler içinde olacaksınız. beklediğiniz bir para veya iş varsa bugün o işe veya paraya umutsuz vaka gibi bakabilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün dışarıda olmak ve kalabalıklar içerisinde yer almak isteyebilirsiniz. Geri planda yaılacak her tür çalışma için bu pazarı doğru bir şekilde kullanmaya çalışın. Kafa karışıklıkları sizi bloke edebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR