Bu Pazar Ay Başak’ta dolaşıyor. Sindirim sistemimiz uyarılıyor. Bedenimiz ve ruhumuz arasındaki dengeyi sağlamamız gerekecek. Astroloji’de Başak burcu sinir ağı, mide ve bağırsakları temsil ettiğinden bu organlarımızı fazla yıpratmamalı, ağır yiyeceklerden uzak durmalıyız. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. İlişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çevrenizde her zaman güçlü arkadaşlarınız var. Hayat yolculuğunuzda kendinize olan güveninizi arttırmalı ve düşüncelerinizi olumsuzluklardan uzak tutmalısınız. Bu sene, arkadaşlarınız ve çevreniz size yeni işlerin kapılarını aralayabilir.




Koç Burcu: Sabah saatlerinde kafanız dalgın olacağından önemli işlerinizi öğleden sonra tamamlayın. Arkadaşlarınızdan alacağınız haberler duygu iniş çıkışları yaşamanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Bu Pazar eğlenceli ortam ve konulara daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde bir kahvaltı organizasyonunuz varsa hazırlanmak biraz zor gelebilir.

İkizler Burcu: Dinlenmek ve kendinize vakit ayırmak önemliyken, başkaları için bir şeyler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Öfkenizi sevdiğiniz kişiden veya kişilerden çıkarmamaya çalışın.

Yengeç Burcu: Yakın çevrenizle iletişim halinde olacaksınız, sevdiğiniz insanla akraba veya kardeşleriniz bir arada güzel programlar yapabilirsiniz. Özellikle sabah saatlerinde kafanız karışık olabilir.

Aslan Burcu: Bu Pazar, sahip olduğunuz değerler sizin için önemli olacak ama parasal konulara değişken yaklaşacaksınız. Sabah saatlerinde kafanız dalgın olacak. İsteklerinizi gün içinde kontrol etmeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Başak Burcu: Bu Pazar yerinizde duramayacağınız bir gün olabilir. Sevdiğiniz kişiyle, duygusal iletişiminizde istediğiniz anlayışı ondan göremezken, öğleden sonra daha güzel anlaşacaksınız.

Terazi Burcu: Bu Pazar, üzerinizde hissedeceğiniz üşengeçlik ve ağırlık, söz verdiğiniz, insanlara karşı zorlanmanıza neden olabilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz kişiyi kırmamaya özen gösterin.

Akrep Burcu: Bu Pazar, sosyal çevrenizden insanlarla görüşme arzunuz yüksek olmasına rağmen, kendinizi tutmayı tercih edebilirsiniz. Sosyal çevrenizle güzel, kısa planlar hayatınızı güzelleştirebilir.

Yay Burcu: Bu Pazar yerinizde duramayan yapınızla sosyal ortamlarda ve kalabalık yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızı ve çevrenizi bazı konularda anlamakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Bu Pazar, yabancı ortamlar ve yerlerde bulunma isteğiniz yoğun olarak güne başlayabilirsiniz. Özel yaşantınızda duygularınızı gösterememeniz sevdiğiniz insanla aranızda sorunlara neden olabilir.

Kova Burcu: Bu Pazar, sezgileriniz sizi yönlendirebilir. Eğer canınız hiçbir şey yapmak istemiyorsa, yapmayın. Maddi konularda fazla açılmayın kafanız dağınık olacak.

Balık Burcu: Bu Pazar, özel yaşantınız devrede olacak. Sevdiğiniz kişinin hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Onunla sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Hayatınızdaki herşeyi iki taraflı gözden geçirin.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR