Bugün ayın aldığı açılarla biraz gergin bir gün geçirebiliriz. Gitgellerimiz yüksek olabilir. Yine karşı cinsle anlaşmak, sevdiklerimize derdimizi anlatmak kolay olmayacak. Yarın oluşacak dolunay öncesinde sakin olmaya çalışmak önem kazanacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda duygusal travmalar yaşamaya açıksınız. Bu yüzden işin içinden çıkılmayacak anlarda soğukkanlılığınızı korumalısınız. İş hayatınızda uzağı gören yeteneğinizle ve sezgilerinizle kolay yükselebilirsiniz. Seyahatlerde dikkatli olmalısınız. Bu sene, yılın 2. yarısında maddi anlamda çok şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün aile hayatınızda iş hayatınıza dair yaşananları ve detayları paylaşabilirsiniz. Bu detayları anlatırken fazla abartmayın. Hızlı gelişmeler iş ve aile hayatınızı etkileyebilir.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle ilgili uğraşmanız gereken konular, iş hayatınızda rahatça işinizi yapmanıza izin vermeyebilir. Yine de yakın çevre paylaşımlarınız yüksek olacak.




İkizler Burcu: Kafanızda yapmak istedikleriniz, maddi konularla çakışınca mutsuz oluyorsunuz. Siz kendi kazançlarınıza ve güzel haberlere odaklandığınızda her sorun daha rahat aşılacak.




Yengeç Burcu: Bugün olabildiğince kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızda konuşmalarınıza, ağzınızdan çıkacak sözlere dikkat etmelisiniz.




Aslan Burcu: Özel hayatınızda sizi rahatsız eden şeyleri bulmanız gerekiyor. Aslında bulduklarınızı inat etmeden karşı tarafla paylaşırsanız daha güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Özel yaşantınızı ve sosyal hayatınızı dengeye oturtmakta zorlanıyorsunuz. Güvensizliklerinizi sizi seven insanlardan saklamayın yoksa arkadaşlarınız sizi yapmacık bulabilirler.




Terazi Burcu: Bugün kariyerinizi şekillendirecek ortamlar içinde olabilir, ailevi konularda yapmanız gerekenler yüzünden iç huzurunuzu sağlayamayabilirsiniz. Anın tadını çıkarmaya çalışın.




Akrep Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz her alana açık bir enerji dağıtıyorsunuz Yarın oluşacak dolunay çevrenize ve başkalarına bu kadar kulak asmamanız gerektiğinin altını çiziyor.




Yay Burcu: Maddi konularda herşeyi ucu ucuna hesaplamak ve sonra ipin ucunu kaçırmak arasında gidip geliyorsunuz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bugün kolay sinirlenmelere açıksınız.




Oğlak Burcu: Hayatınıza dair yapacağınız mantıklı yaklaşım ve açıklamalarınız, sevdiğiniz insanı incitebilir. Kafanız iş alanlarınızda hızlı çalışabilir. İş arkadaşlarınızla kızgın konuşmalardan sakının.




Kova Burcu: İş hayatınıza gereken enerjiyi harcamanız için biraz kendinizi toplamalı ve bırakmamalısınız. Dış ortamlarda bazı insanlarla duygusal anlaşmazlıklara açık bir gün olabilir.




Balık Burcu: Bugün özel yaşantınızda duygularınız ve mantığınız arasında gidip geleceksiniz. Başkalarının ne düşündüğünü önemsememeli ve içinizden geldiği gibi hareket etmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR