Pazar günü Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Ayaklarımız, ayak parmaklarımız ve mukus salgımız bugün hassas olabilir. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler. Duygusal olacağımız şu bir kaç gün, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özgürlüğünüze fazlasıyla düşkünsünüz. Hedeflerinizi iyi belirliyor ve o yolda ilerlerken sadece kendinize inanıyorsunuz. İş hayatınızda ve özel yaşantınızda başarılı olacaksınız. Sezgilerinizi her zaman değerlendirin. Bu sene, aşk hayatınız oldukça hareketli olabilir. İyimserliğinizle şans sizden yana olacak.




Koç Burcu: Bugün güzel ve sevindirici haberler alarak kafanızdaki kuşku ve kuruntularınızdan kurtulabilirsiniz. Bir seyahat planınız varsa, bugün bazı işlerinizde sıkışmalar oluşabilir.

Boğa Burcu: Yakın çevrenizle bulunacağız güzel planlar devrede olabilir. Fikirlerinizde güzel açılımlar, değişik şanslar yakalayacaksınız. Bu şanslar dış ortamlardaki insanlardan gelebilir.

İkizler Burcu: Kafanız sorumluluklarınızla çok meşgul. Bir para ödemeniz varsa farklı ve değişik metotlarla halletmeye çalışabilirsiniz. İş ve para konuları, özel hayatınıza gereken özeni gösterememenize neden olabilir.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insana yaklaşımınız farklı olacak ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Yine ortaklaşa bir işiniz varsa değişik şanslar ve fırsatlar bugün karşınıza gelebilir.

Aslan Burcu: Bugün sevdiğiniz kişinin maddi durumuyla ilgili konular gündemde olabilir veya ortaklaşa alışveriş yapabilirsiniz. İş ortamlarınızda yaşadıklarınızı paylaştıkça sevginiz ve güveniniz artacak.

Başak Burcu: Sevgi dolu, anlayışlı ve karşı tarafın isteklerine yönelik bir gün geçireceksiniz. Sosyal ortamlarda daha fazla sevdiğiniz insanla vakit geçirin. Bu ortamlarda değişik bir iş fırsatı karşınıza çıkabilir.

Terazi Burcu: Kafa dalgınlıkları iş alanlarınızda bazı ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir. Kalabalık yerlerde ve göz önünde olacağınız ortamlarda değişik ve farklı iş fırsatları gündeminizde olacak.

Akrep Burcu: Burcu: Bugün oldukça keyifli, romantik, anlayışlı bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz insanla rahat iletişime geçebilir, bir yerlere giderek vaktinizi harcayabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün ev ve aile ortamınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Para konularında bu aralar gücünüzü ortaya koyacaksınız. Evinize yapacağınız harcamalar keyfinizi yerine getirebilir.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizle ve iletişim halinde olduklarınızla oldukça keyifli birgün geçirebilirsiniz. Sevdiklerinizin sizi hayat kararlarınızda desteklemesi hoşunuza gidecek.

Kova Burcu: Parasal konularda iyimser tavrınızı sürdürecek, gün içinde para harcamaya meyilli olacaksınız. Fırsatlar kapınızda ve siz onları bu aralar istediğiniz koşullara çevireceksiniz.

Balık Burcu: Bugün, sevdiklerinizle ve size keyif veren insanlarla bir arada olmayı tercih edeceksiniz yalnız bazı konuşmalar ve görüşmeler pek hoşunuza gitmeyebilir. Arkadaşlarınızın sizi desteklediğini unutmayın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR