Bugün oluşan merkür- jüpiter karşıtlığıyla düşüncelerimizde iyimser ve pozitif olmakta zorlanmayacağız. Önemli görüşmelerimiz varsa aşırı iyimserlikten ve detayları gözden kaçırmaktan kaynaklı olarak tutamayacağımız sözler altına girmekten kaçınalım. Ayrıca bugün güneş-mars karesiyle hırslı ve hareketli olacağız. Harekete geçmemiz kolay olacak ama gün içinde kavgalardan, sürtüşmelerden ve tahriklerden kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çekici ve eğlenceli yönünüzle çok çabuk insanlarla kaynaşıyor ve güçlü dostluklar ediniyorsunuz. Maddi konularda bazı zorlanmalar olabilir ama her seferinde başarılı yönünüzle yeni şanslar yakalamayı beceriyorsunuz. Bu sene, özel hayatınızda evlilik, nişan gibi önemli olaylara hazır olun.




Koç Burcu: Aile hayatınıza vereceğiniz sözlere bugün dikkat edin. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bugün bazı tartışmalar ve sorunlar yaşamaya meyilli olacaksınız. Aşk hayatınız işinizde sizi hırslandırabilir.




Boğa Burcu: Uzak çevrenizdeki ve yakın çevrenizdeki insanlara gereğinden fazla söz vermemeye çalışın. Sonrasında altından kalkamayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızdan biri bugün sizi hırslandırabilir ve sinirlendirebilir.




İkizler Burcu: Bugün aşırı iyimserlikle kimseye kefil olmayın. Çocuğunuza veya zevk alanlarınıza yapacağınız harcamalar sizi öfkelendirebilir. Bu öfkeyi yapıcı hırsa kaydırın ve işlerinize kanalize olun.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda aşırı iyimserlikle sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözlerden ve vaatlerden uzak durun. Bir yandan da aile hayatınızda kolay sinirlenmelere açık olacaksınız. Biraz sakin olmaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün yetişmeyen konular içsel streslere ve çıkışlara neden olabilir. İş alanlarınızda bana birşey olmaz tavırları aşırı risk almanıza neden oluyor. Bu yüzden ilerisi için daha gerçekçi adımlar atmaya özen gösterin.




Başak Burcu: Bugün arkadaşlarınıza, aşkınıza, çocuğunuza tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösterin. Eğlenceli konu ve olaylar yüzünüzü güldürecek. Maddi harcamalarda çabuk sinirlenmeyin.




Terazi Burcu: Hızlı ve iş bitirici tavırlarınızla yapılması gerekenleri kolay halledeceksiniz. Aile hayatınızda vereceğiniz sözleri tutmakta zorlanacaksınız. Bugün aile büyüklerinizle kolay sinirlenmelere açık olacaksınız.




Akrep Burcu: Aşırı iyimserlik ve rsik alma etkileriniz yüksek bu yüzden yakın çevrenizdeki insanlara tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın. Beklenmedik olaylar yaşadığınızda hemen sinirlenmeye başlıyorsunuz.




Yay Burcu: Grupsal işlerinizde ve arkadaşlarınızla bir aradayken bir çok işinizi rahat halledeceksiniz. Maddi konularda aşırı iyimserlikle kolay para harcamaya açılmaya meyilli olacaksınız. Bu da ileride sizi bayağı bir zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Parasal konularda bugün şanslı ve etkili bir gün olacak. Ayrıca iş ve kariyer hayatınızdaki mücadelelerinizin karşılığını rahatlıkla alabilirsiniz. Ama gün içinde kolay öfkelenmeler bazı işlerinizi ve ilişkilerinizi




Kova Burcu: Gözünüzde büyüttüğünüz bazı konularda zorlanmalarınız oluşacak. İş alanlarınızda tutamayacağınız sözler vermemeye çalışın zira bu aralar işlerinizi hemen halletmek size zor geliyor.




Balık Burcu: Arkadaşlarınıza ve çevrenize aşırı iyimserlikle yaklaşabilir, tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz. Sosyal ortamlarda parasal konularda kolay sinirlenmelere açıksınız.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR