Haftaya ay yay burcunda, özgürlüğümüze düşkün olarak başlıyoruz. Bu Pazartesi otorite figirleriyle anlaşmakta zorlanabiliriz. Değişimler bizi zorlayabilir. Sinirli hareketlerden uzak duralım. Yılbaşı günü, sinirli ve anlayışsız olabiliriz. Güçlü duygular bizi esir alabilir. Fikirlerimizde fanatizm, tek yönlü olma, manipüle etme etkileri yüksek olacak. Çarşamba öğle saatlerinde oluşan yeniay, önemli işlerimiz için bu tarihten sonra harekete geçmemizin altını çizmekte. Cuma günü sabırsız, aceleci ve sinirli tavırlarımız devrede olurkeni Pazar günü abartmaya meyilli olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; her işe yatkın olan yeteneklerinizi boşa harcamamalı, toplumsal konularda,halkla ilişkiler ve sosyal alanlarda enerjinizi ortaya koymalısınız. Ailenizde özellikle annenize karşı güçlü bağlar hissediyorsunuz. Bu sene, hayatınızdaki değişimlere daha açık olmalısınız. Harekete geçmekten yılın 2. yarısında korkmayın.




Koç Burcu: Yeniyılı yurtdışında veya şehirdışında geçirecekseniz, iş alanlarınızda bu birkaç gün sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kafanızdaki planlar, elinizdekilerle uymayabilir.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para konuları, banka ödemeleri veya vergi alanlarınız öne çıkmaya başlayacak. Bugün seyahatteyseniz bazı beklenmedik olaylara açık olmalısınız. Yine dış ortamlarda önemli insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınız önem kazanmaya başlayabilir. Son anda çıkacak bir ödeme veya aidat sorun olabilir. Bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir. Bu da ilişkilerinizde bozulmalara neden olabilr.




Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmakta zorlanacaksınız. yine ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun.




Aslan Burcu: Yılın bu son günlerinde iş yoğunluklarınız fazla olacak. Bu yüzden, seyahat veya tatilde yeniyılı karşılamak istiyorsanız bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Özellikle sağlığınıza da dikkat edin.




Başak Burcu: Bugün, evinize ve ailenize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızda bazı konularda duygusallığınız yüksek çalışabilir. Bu yüzden sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmeler ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizle olan iletişiminiz artmaya başlayacak. Ev ve aile hayatınıza kanalize olduğunuz bugünlerde onlarla anlaşmakta kolay gözükmüyor. Sevdiğiniz insanla sürtüşmelere bugün dikkat edin.




Akrep Burcu: Bu bir kaç gün, daha çok maddi konularınız öne çıkmaya başlayacak. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.




Yay Burcu: Bugün, kendinizi rahat hissetmeye başlayacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı duygularınız yüksek olacak ama maddi olarak anlaşmak kolay olmayabilir. Riskli yatırımlardan bugün uzak durmalısınız.




Oğlak Burcu: Bir kaç gün boyunca biraz isteksiz ve geri planda olabilirsiniz. Bugün aile büyüklerinizle anlaşmak size işkence gibi gelebilir. Bir aile büyüğünüzle ilişkinizi bozabilirsiniz.




Kova Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devrede olabilir. Bugün yakın çevrenizde buluna insanlarla bir takım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara dikkat edin. Aranızdaki ilişki kolay bozulabilir.




Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarda parasal konularda bazı zorlanmalarınız oluşabilir. Bir arkadaşınızla para yüzünden ilişkiniz bozulabilir. Yeni çevreler ve yeni projeler için yılbaşında devreye giren yeniayı kullanın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR