Bugün ve yarın saat 15:57’ye kadar Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Denge unsuru Terazilerin hayatında önemli olduğundan vücuda giren gıdalarla, vücuttan çıkan gıdaların dengede olması gerekir. Astroloji’de Terazi burcu böbrekleri, kalça ve basenleri, bel bölgesini temsil ettiğinden bugünler böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iyi ve bakımlı görünmek sizin için çok önemli. Etrafınızda hep güzel insanlar ve çevre olsun istiyorsunuz. Ailenizle geçim sorunları veya sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu aslında dış koşullardan kaynaklı olabilir. Siz içinizi hiç bozmayın ve biraz da iç güzelliğe önem vermeye çalışın. Bu sene, önemli bazı işlerinizde şans sizden yana olacak.




Koç Burcu: Ortaklaşa işleriniz varsa partnerinize karşı sabırsız olmayın ya da o size karşı böyle bir durum içinde olabilir. Sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda sorunlara açık olacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, seyahatlerinizde veya uğraştığınız eğitim alanlarınızda bir takım sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygusal anlamda zorlanmalarınız ve iniş çıkışlarınız fazla olacak. Açık bir iletişime önem verin.




İkizler Burcu: Bugün, aşk hayatınızda bazı sorunlar görülebilir. Ortaklaşa para konularında elinizin ölçüsünün olmaması özel hayatınızda bazı sorunlar yaratabilir. Aşk hayatınızda yaşacağınız çekişmeler sizi mutsuz edebilir.




Yengeç Burcu: Ev ve aile hayatınızdaki konular, özel hayatınızda zorlanmanıza ve sorun yaşamanıza neden olabilir. En ufak bir sorunda kendinizi savunma haline sokmamalı, alınganlıklarınızı geride bırakmalısınız.




Aslan Burcu: Kardeş ve akrabalarınızla iletişiminiz giderek artacak. Bugün yakın çevrenizdeki iş ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Düşünceleriniz hızlı değişiyor ve çevreniz buna ayak uydurmakta zorlanabilir.




Başak Burcu: Paraya bakış açınız, eğlence ve aşk hayatınıza yapmanız gereken harcamalar konusunda size sorun çıkartabilir. Maddi konularda kendinizi şanslı hissetmeli ve canınızın istediğini yapmaktan geri durmamalısınız.




Terazi Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İlişkinizi zedeleyecek şeylerden kaçının. Biraz yalnız kalmak ve kafa dağıtmak isteğiniz yüksek olacak.




Akrep Burcu: Beklenmedik konu ve olayların ilişkilerinizi olumsuz etkilemesine izin vermeyin. Yakın çevrenize yetişmekte zorlanabilir, onlarla kuracağınız iletişimde gereksiz gerginlikler yaşayabilirsiniz.




Yay Burcu: Bugün sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde sabırsızlık ve anlayışsızlık yüksek olabilir. Güzel jestlere güzel karşılık vermelisiniz. Kişiliğinizin mutlu taraflarına odaklanın.




Oğlak Burcu: Bugün, göz önünde olacağınız yerlerde ilişkilerinize ve kendi isteklerinize dikkat etmelisiniz. Kafanıza takılan işlerinize çözümleri kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın abartılı davranışları gözünüze batabilir.




Kova Burcu: Bu aralar kimseyle fazla irtibat halinde olmak istemiyorsunuz ama yapacağınız işler buna izin vermeyecek. Uzakta bulunan akrabalarınızla iletişiminizde de dikkatli olun.




Balık Burcu: Ketum davranmayı tercih etmenize rağmen gün içinde duygusal zorlanmalarınızı, yakınlarınıza ve arkadaşlarınıza yansıtabilirsiniz. Özel hayatınızdaki konularda hala bir denge oturtmuş değilsiniz.



















İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR