Bugün,Venüsün oğlak burcunda gerilemeye başlıyor. İlişkilerimize, para durumumuza ve iş ilişkilerimize 40 gün boyunca dikkat etmeli, yaşayacağımız olayların niye başımıza geldiğini iyice gözlemlemeli ve belirli sonuçlara ulaşmalıyız. Ayrıca bu Cumartesi güneş oğlak burcuna geçecek. Kimliğimizde ciddi, pratik, sorumluluk alan yönlerimiz ön plana geçmeye başlayacak. Parasal konular, yönetim ve idareyle ilgili hertür konu öne çıkmaya başlayabilir. Kendimizi her anlamda güvende hissetmek önem kazanacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; elinizde olmayan şartların sizi fazlasıyla üzmesine izin vermeyin. Sindirim ve mide sorunlarıyla karşılabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru yönlendirirseniz çok yol katedersiniz. Gerçek dostlar edinmeye çalışın ve kendinize güvenin. Bu sene, hayatınızı gözden geçirmeniz işinize yarayacak. yılın 2. yarısında şanslısınız.




Koç Burcu: Bugün venüs sizin kariyer alanlarınızda gerilemeye başlayacak. Tam 40 gün boyunca iş ilişkilerinizde, özel hayatınızda ve parasal konularda bazı ilişki sorunları yaşamanız mümkün. Bu dönem evlenmeyin.




Boğa Burcu: Bugün başlayan venüs gerilemesi seyahat alanlarınızda olacağından, bu süreçte herhangi bir yere gidecekseniz, düşündüğünüz güzellikte ve rahatlıkta geçmeyebilir. Aksiliklere açık olun.




İkizler Burcu: Ortaklaşa para evinizde gerileyen venüs, 40 gün boyunca kredi, borç alımı için uygun bir dönemde olmadığınızın altını çiziyor. Aşk hayatınızda da sorunlar oluşabilir ya da çocuklarınızın harcamaları bu dönem fazla olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün venüs ikili ilişkiler ve evlilik alanlarınızda gerileyecek. Kendinizi ve ilişkinizi 40 gün boyunca gözden geçirmelisiniz. Eskide kalmış olan ilişkiler devreye girebilir.




Aslan Burcu: Bugün gerilemesine başlayan venüs, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı zorlanmaları ve ilişki sorunlarını hayatınıza taşıyabilir. 40 gün boyunca kariyerinize ve yakın çevre ilişkilerinize de dikkat edin.




Başak Burcu: Bugün gerilemeye başlayan venüs sizi çocuk, aşk ve yaratıcılık alanlarınızda etkileyecek. Yaklaşık 40 gün boyunca eski aşklarınız gündeme gelebilir. Sevdiğiniz insanla ilişkinize bu zaman zarfında dikkat etmelisiniz.




Terazi Burcu: Venüs sizin aile ve ev alanlarınızda gerileyecek. 40 gün boyunca aile hayatınızdaki ilişkilerinizde bozulmalar, zorlanmalar ve aksilikler yaşamaya müsait olacaksınız. Ev değiştirmeyin, satın almayın lütfen.




Akrep Burcu: Bugün gerilemesine başlayan venüsle birlikte satış, reklam, pazarlama, iletişime dayalı işlerinizde, bazı sorunlar ve aksilikler yaşamaya meyilli olacaksınız. İlişkilerinizde yanlış anlaşılmalara dikkat edin.




Yay Burcu: Para evinizde gerileyecek olan venüs, para alanlarınızda bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir. Bu 40 günlük süreçte pahalı bir eşya, obje satın almayın ve ticari anlaşmalardan kaçının.




Oğlak Burcu: Kişisel evinizde ve sizin burcunuzda gerileyen venüs ilişkilerinizde 40 gün boyunca dikkatli olmanız gerektiğinin altını çizmekte. Bu süreçte estetik olmayın ve hayatınıza çok pahalı bir şeyi dahil etmeyin.




Kova Burcu: Kadersel alanınızda gerilemesine başlayan venüs, geçmiş konu ve olayları, ilişkileri hayatınıza taşıyabilir. Ev ve aile hayatınıza, seyahat ve yabancılarla olan ilişkilerinize bu dönem çok dikkat edin.




Balık Burcu: Venüs gerilemesi sizin sosyal çevre ve arkadaşlık evinizde oluşacak. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ortaya çıkabilir. Eski arkadaşlarınızla sevginizi tazeleyebilirsiniz.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR