Bugün Ay Boğa burcunda dolaşıyor. Boğaz ve tiroid bezlerimiz uyarılıyor. Sağlığımızda üşütme, nezle, öksürük, larenjit, salgı bezi şişmesi, boyun tutulması ve incinmeleri yaşayabiliriz. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Genel anlamda doğayla iç içe olmayı tercih edebiliriz. Ailemizle ve ikili ilişkilerimizde bizi rahatlatacak ortamlarda bulunmak, hobilerle ilgilenmek, bütçe planlamaları yapmak için harekete geçebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çok çabuk kararlar veriyor ve değişiyorsunuz. Bu özellikle iş ve özel hayatınızda sorunlar yaratabilir. Biraz daha sabit olmalı, bir şeyin üzerinde sebat etmeyi öğrenmelisiniz. Risk almaktan ve başarısız olmaktan korkmayın, çünkü oldukça yeteneklisiniz. Bu sene, ev ve aile hayatınızda önemli fırsatlar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bugün ruhsal olarak değişime ve gelişime ihtiyacınız var. Sizi ne özel yapıyorsa onu ortaya çıkarmanızın tam zamanı. Aile hayatınızda duygusal olarak kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.




Boğa Burcu: Kendinizi göstereceğiniz alanlarda şans sizden yana olacak. Yeni çevre edinmek, dış ortamlarda bulunmak için güzel bir gündesiniz. Kafanızdaki planların iş alanlarınızda parasal karşılığını görmek isteyebilirisiniz.




İkizler Burcu: Özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize kanalize olduğunuz bu günlerde, istediklerinizi tam anlamıyla yapmakta zorlanıyorsunuz. İş sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.




Yengeç Burcu: Değişik ortam ve yerlerde aşk hayatınızı olumlu yönde etkileyecek insanlarla karşılaşacaksınız. Bugün bir çok konuda hayata ve yaşadıklarınıza açık ve dürüst yaklaşımlarla karşılık vereceksiniz.




Aslan Burcu: İş hayatınızda karşılaşacağınız güzellikleri, uğraştığınız yaratıcılık alanına akıtabilirsiniz. İşleriniz konusunda inatçılığınızı ve sabitliğinizi bir kenara bıraktığınızda siz ve çevreniz daha da rahatlayacak.




Başak Burcu: Bugün dış ortamlarda bir arada olacağınız insanlarla güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda saygı ve eşitliğe önem veriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla sağlayacağınız güven sizi mutlu edebilir.




Terazi Burcu: Bugün ortaklaşa para konularınızı halletmek öne çıkabilir. Aile hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi mutlu edecek. İpin ucunu kaçırısanız pişmalıklar devreye girebilir.




Akrep Burcu: Bugün özel hayatınızda şartların sabit ve istediğiniz şekilde olmasını isteyeceksiniz. İnsanlar ve çevreniz üzerindeki etkinizle değişik insanlarla iletişim halinde olabilirsiniz.




Yay Burcu: Maddi konular ve hayatınızın güvencesi için çok önemli .Özgürce hareket etme ve risk alma isteğiniz gün içinde size kazandıracak. Yapılması gereken işleriniz konusunda ağır ve tembel etkiler söz konusu olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün aşk hayatınızın detaylarına odaklanabilirsiniz. Bazı arakadaşlarınızdan alacağınız haberler sizi aşağıya çekse bile, partnerinizle yapacağınız fikir alışverişlerinden sonra kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




Kova Burcu: Sosyal çevrenizden veya arkadaşlıklarınızdan yardım ve destek görebilirsiniz. Bugün yapmanız gereken işleriniz varsa evden gönülsüz çıkmamaya çalışın. Aile hayatınızda mutlu ve iyimser yapınız devrede.




Balık Burcu: Yeni tanışacağınız insanlar veya bir araya geleceğiniz gruplar, hayatınızı beklemediğiniz bir yönde değiştirebilir. Yakın çevre iletişiminizde bugün sabit ve inatçı duygulara karşı dikkatli olun.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR