Bugün sevgi konularında duygusal olarak tatmin sağlamakta zorlanabiliriz. İlişkilerimizde karşı tarafı zorlamamaya özen gösterelim ve bizimle aynı duyguda olmayan insanlara anlayışla yaklaşalım. Bir yandan da duygularımız ve mantığımız arasında güzel bir köprü kurulabilir. Bu da dikkatli adımlar atmamıza neden olacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; politikada veya hukuk, öğrenim alanlarında başarılı olabilirsiniz. Sizden iyi bir tartışmacı olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde özgürlüğünüz önemli ve zaman zaman kararsız davranışlar sergiliyorsunuz. Bu sene sanatsal ve üretken işleriniz önem kazanmaya başlayacak. Şansınız aşk alanınızda yüksek olacak.




Koç Burcu: Bu aralar seyahat etmeyi seviyorsunuz ve geleceğinize yönelik adımlarınız sizin için önemli. Bugün özgürlük duygunuz yüksek çalışabilir. Yine de işlerinizi kendi yöntemlerinizle halledeceksiniz.




Boğa Burcu: Duygusal olarak alıngan ve geçmişe yönelik davranışlar sergileyebilirsiniz. Bir yandan da sezgileriniz iyi çalışacak ve size beklenmedik anlarda güzel sinyaller yollayabilir.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda güzel gelişmeler içindesiniz ve katılınacak bir davette veya organizasyonda dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Sosyal ortamlarda anlayışınız birbirinize karşı yüksek olacak.




Yengeç Burcu: Kariyerinizde ve iş hayatınızda ön plana geçmek ve kendinizi işinizde göstermek isteyeceksiniz. Yalnız özel yaşantınızda sevdiğiniz insanla aynı fikirde olmayabilirsiniz. Paylaşımlarınızı bugün arttırmaya çalışın.




Aslan Burcu: Bugün daha sosyal, kendi ideallerinize ve yapacaklarınıza yönelik bir gün yaşayabilirsiniz.Tanımadığınız insanlara karşı sorumluluk hissiyle hareket edeceksiniz. Kafanız zihinsel konularla meşgul olacak.




Başak Burcu: Banka, kredi, faiz veya vergi ödemeleriniz gündeme gelebilir. Aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedeceksiniz ve bir yandan da aileniz için parasal ödemelerde bulunacaksınız.




Terazi Burcu: Bugün özel hayatınız ve ikili ilişkiler alanlarınız aktif olacak. Ev hayatınızda aynı zevkleri paylaşmadığınız partnerinize bugün hayatı dar etmemeye çalışın. Yakın çevrenizle beraber güzel planlar devrede olablir.




Akrep Burcu: Bugün ağırlıklı olarak iş ve hizmet alanlarınıza yöneleceksiniz. Yapamadığınız veya tamamlayamadığınız işler için çevrenizi suçlamaktan vazgeçin ve sağlığınıza gereken özeni göstermeye çalışın.




Yay Burcu: Aşk hayatınız hareketlenmeye başlıyor, kendinizde eğlenceli yönlerinizi yeniden keşfedebilirsiniz, yalnız aşk hayatınıza bu kadar önem vermeniz, bir yandan da çok para harcamanıza neden olabilir.




Oğlak Burcu: Evinizle veya ailenizle ilgili konular ön planda olacak. Biraz daha kendinize vakit ayırmalı, olayları dışarıdan gözlemlemeyi tercih etmelisiniz, doğruya ancak bu şekilde ulaşabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün ağırlıklı olarak iletişiminiz artacak ve yakın çevre konularınız aktif olmaya başlayacak. Verdiğiniz sözler varsa tutamamaktan kaynaklı olarak sıkıntı ve sorunlar yaşayabilirsiniz.




Balık Burcu: Kendinize ayıracağınız bir bütçe küçük alışveriş kaçamaklarını gündeme getirebilir. Hala maddi konularda kendinizi güvende hissetmiyorsunuz ve her an herşey olabilir hissiniz yüksek.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR