Bugün oluşan merkür- uranüs üçgeniyle, değişik ve farklı konuşma ve görüşmeler, heyecanımızı arttırabilir. Önemli anlaşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Olaylara esnek ve daha farklı gözlerle bakarsak, hayatımız daha da renklenecektir. İş bağlantıları, ticaret, grupsal faaliyetler için olumlu etkiler altında olacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; tutumlu davranmaya özen gösterirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay etkilendiğinizden, kandırılmalara açık etkiler altındasınız. Maceracı yönünüzü dengelemeli ve kanuni sorunlardan kaçınmalısınız. Bu sene, iş anlaşmalarınız devrede. Güzel gelişmelere açık olacaksınız.




Koç Burcu: Öğleden sonra enerjiniz hızlanacak ve kendi kişisel isteklerinize odaklanacaksınız. Bugün eğitim, seyahat, medya ve ticaret alanlarınızda oldukça esnek, farklı ve değişik bir gün geçirebilirsiniz.




Boğa Burcu: Beklenmedik fikir değişiklikleri öğleden sonra etkili olacak. Geçmişi sorgulayabilir, öğleden sonra biraz sakinleşebilirsiniz. Parasal fikirlerinizin sezgilerinizle desteklendiğini görebilirsiniz.




İkizler Burcu: Öğleden sonra bulunacağınız sosyal ortamlarda ani tavırlarınız çevrenizdekilerin dikkatini çekebilir. Özel hayatınızda esnek, farklı ve sürprizi fazla bir gün geçirebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, rahat, farklı ortamlar içinde bulunacak, değişik insanlarla bir arada olmak isteyeceksiniz. Öğleden sonra önemli bir toplantı veya görüşme devrede olacak. İş alanlarınızda değişik olanı seveceksiniz.




Aslan Burcu: Eşinizin veya sevdiğiniz insan bugün parasal alanda güzel gelişmeler yaşayabilir. Belki de alacağınız bir haberle öğleden sonra kendinizi dışarıya, farklı ortamlara atabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün öğleden sonra para ödemeleri, maddi konular gündeminizde olabilir. Ani para harcamalarından sakının. Aile hayatınızda farklı ve değişik bir gece sizi bekliyor.




Terazi Burcu: Yaptığınız işten gerekli tatmini sağlayabilir, gün içinde işle ilgili konularda sevindirici haberler alabilirsiniz. Partnerinizle bugün anlaşmak zor olmayacak, esnek olacaksınız ve beraber güzel planlar devrede olabilir.




Akrep Burcu: Bugün parasal konularda elinizin açık olması sizi biraz gerecek. Öğleden sonraysa çalışmalarınız hızlanacak. Maddi konularda sürpriz gelişmeler ve anlaşmalar ve görüşmeler gündemde.




Yay Burcu: Bugün, önemli bir işiniz varsa, yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Öğleden sonraysa aşka, eğlenceye kendinizi kaptırabilirsiniz. Aşk hayatınızda oldukça şanslı ve keyifli olacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün iletişime dayalı konularda üzerinizde rehavet olabilir. Öğleden sonraysa alacağınız haberlerle algınızı kendi aile hayatınıza çevirebilirsiniz. Hayata karşı esnekliğiniz bugün fazla olabilir.




Kova Burcu: Bugün maddi konularda kafanız bulanık olabilir. Öğleden sonra


yakın çevrenizden alacağınız haberler sizi heyecanlandırabilir. Sosyal çevrenizle yapacağınız ani ve sürpriz planlar keyfinizi yerine getirecek.




Balık Burcu: Öğleden sonra kafanıza göre harcamalar gndeminizde olacak, bir yandan da elinize beklenmedik bir para geçebilir. Maddi konularda şansınız yüksek. İş alanlarınızda güzel ve esnek konuşma ve görüşmeler oluşabilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR