Bu Pazar ve haftabaşı Ay Balık Burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyat ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları bu bir kaç güne çok dikkat etmemeliler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; araştırmaya dayalı her işte başarı şansını yakalamanız çok yüksek. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için çok önemli. Kendi şansını kendiniz yaratanlardansınız. Bunu bilin ve en ufak sorunda mızmızlanmaktan vazgeçin. Bu sene, aşk hayatınızda önemli şanslara sahip olabilirsiniz. Keyfiniz yerinde olacak.

Koç Burcu: Bugün duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmamanız bir takım sorunlara neden olabilir. Sezgileriniz ve üretkenliğiniz yüksek olacağından bugün duygularınızı kağıda dökebilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün arkadaşlarınızla veya sosyal çevre alanlarınızda gününüzü harcayabilirsiniz. Hala kafanızda yarım kalan işleriniz varsa bugün bu işlerinizi planlayacak ve bu plana göre hareket edeceksiniz.

İkizler Burcu: Bugün, her ne işle uğraşırsanız uğraşın başı siz çekeceksiniz. Göz önünde ve diğer insanlarla bir arada olmayı seviyorsunuz. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla anlaşmazlıklarınız oluşabilir.

Yengeç Burcu: Bugün birazcık kabuğunuzda çıkmalı ve hayatı dolu dolu yaşamayı tercih etmelisiniz. Yeni ortamlar ve insanlar keyfinizi arttırabilir ve gün içinde dolaşmayı ve yeni yerler keşfetmeyi isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün duygularınız biraz içe kapanık olabilir. Sevdiğiniz insandan veya varsa çocuğunuzdan beklediğiniz şeyleri dile getirmeye çalışın. yoksa beklentileriniz sonucunda bazı anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz.

Başak Burcu: Ayrıntı ve işlerle boğuştuğunuz birkaç günün ardından, bugün sevdiğiniz kişiyle beraber program yapabilir, onun isteklerine göre planlar içinde olabilirsiniz. Aile hayatınızda bazı şeyler istediğiniz gibi olmayabilir.

Terazi Burcu: Bugün, yapmanız gereken işlerinizin üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Biriken çok şey var ve verdiğiniz sözler adına sizin bunları bugün içserisinde bir düzene oturtmanız gerekecek.

Akrep Burcu: Bugün, ev hayatınızın dışında paylaşımlarınızı arttıracağınız ve gün içinde bulunacağınız etkinliklerden keyif alacağınız bir gün olacak. Çabuk para harcamaya veya para konusunda tepki vermeye meyilli olacaksınız.

Yay Burcu: Bugün, evinizde bulunarak veya eviniz kadar rahat edeceğiniz ortamlarda bulunarak hareket edeceksiniz. Ailenizin sizinle aynı düşünce ve planlarda olmaması zaman zaman sizi yorabilir, çok tepki vermemeye çalışın.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevre ve akrabalarınızla bir arada olacak, iletişiminizi hızlı tutacaksınız. Bilinçaltınız hızlı çalışacağından çevrenizdekilere karşı aşırı eleştirel ve tepkisel yaklaşmamaya çaba harcayın.

Kova Burcu: Bugün maddi konular daha ağırlıklı olarak kafanızı kurcalayabilir. Arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden istediğiniz destek ve ilgiyi görmek istiyorsunuz. Onlar sizinle aynı fikirde olmayabilirler.

Balık Burcu: Bugün birkaç gündür hissettiğiniz uyuşukluk ve isteksizlik hali yerini hareketli ortamlara bırakacak. İnsanların söylediklerine aldırmayın ve siz kendi yolunuzdan şaşmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR