Bugün mars terazi burcuna geçecek. Enerjimizi ikili ilişkilere, ortaklı işlere harcamaya başlayabiliriz. Mars terazi burcunda rahat bir yerleşim olmadığından, bu konularda bazı sorunlara, tartışmalara açık olacağız. Mart başında mars terazi burcunda gerileyecek. 21 mayısta bu burçta düzelecek. Birkaç ay daha burada kalacak. 6-7 ay kadar enerjimizi terazi bizim hangi alanımıza düşüyorsa, o alanlarda harcayacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; yapıcı yönleriniz insanların sizi daha fazla sevmesini sağlıyor. Değişken ortam ve yerler ilginizi çeker, sabitliği çok sevmezsiniz. Yaşlı akrabalarınızla problem yaşayabilirsiniz. Bu sene, iş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.




Koç Burcu: Enerjinizi ikili ilişkiler, ortaklı işler ve evlilik alanlarınızda kullanmaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla veya eşinizle tartışmalarınız oluşabilir. Bu dönem aşırı eleştirel olmamaya özen gösterin.




Boğa Burcu: Enerjinizi iş ve hizmet alanlarınıza yönelteceksiniz. Sağlığınızla ilgili konular yine bu dönem öneminizde olacak. Beraber çalıştığınız insanlarla mücadeleleriniz artabilir.




İkizler Burcu: Bu dönem enerjinizi aşk hayatınıza kullanabilirsiniz. Spor aktiviteleri, hobiler, sanatla ve yaratıcılıkla ilgili konularda mücadeleleriniz artabilir. Sevdiğiniz insana karşı eleştirel olmayın.




Yengeç Burcu: Yaşam enerjinizi ev ve ailenizle ilgili konulara yöneltmeye başlıyorsunuz. Aile hayatınızda eleştirel ve sinsice hareket edebilir, sonucunda bazı tartışmalara neden olabilirsiniz.




Aslan Burcu: Yakın çevreniz, akraba, kardeşlerinizlerinizle ilgili konularda enerjiniz çalışmaya başlıyor. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık,kısa yolculuklarla ilgili işleri olanların hareketliliği artacak.




Başak Burcu: Para ile ilgili işlerinizde, kazanımlarınızda mücadeleleriniz başlıyor. Bu alanda enerjinizi planlı bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Para harcamalarınız kazancınız doğrultusunda artabilir.




Terazi Burcu: Yaşamsal konularda, fiziksel aktivitelerde enerjinizi ortaya koyabileceksiniz. Bu dönem içerisinde enerji yoğunluğunuz sakarlıklara ve kazalara davetiye çıkarabilir.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla enerjinizde düşüşler görülebilir. Enerjinizi ve yaşam canlılığınızı istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sağlığınızı iyi tutmalı, enfeksiyonel hastalıklara davetiye çıkarmamalısınız.




Yay Burcu: Enerjinizi arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizde ortaya koymaya başlıyorsunuz. Grupsal çalışmalarda kendinizi ortaya koyabilir, çevrenizin adeta lideri haline gelebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla, enerjinizi işinize ve kariyerinize yönlendirebilirsiniz. Göz önünde olmak isteyeceksiniz. Bir arada bulunduğunuz ve çalıştığınız insanlara karşı dürüst tavırlarınızı elden bırakmayın.




Kova Burcu: Bu dönem içinde yabancı ülkeler, işler, ticaret, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda enerjiniz çalışacak. Uzun yolculuklar, tanımadığınız insanlarla iş yapmak, iletişimde bulunmak etkin olabilir.




Balık Burcu: Bugün itibarıyla gücünüzü ortaklaşa giderler ve harcamalara yönlendireceksiniz. Bu konuda mücadeleleriniz ve uğraşılarınız artabilir. Yine bu dönem içinde riskli olacağından ameliyat ve operasyonlardan kaçının.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR