Bugün, iş sorumluluklarımız artmaya başlayacak. Hayata bakış açımızda biraz dar görüşlü ve negatif olabiliriz. Hem iyi, hem zor etkilere sahip olacağız. Eleştiri ve kritize etme durumumuz yüksek olacak, iletişimimizde bazı zorlanmalar oluşabilir. Plan ve program isteyen işlerimiz için harekete geçebilir, önemli işlerimizde kalıcılık arayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; geleceği önceden hissedebiliyorsunuz ve buna göre hareket ederseniz bir çok engel ve zorluktan kolaylıkla sıyrılırsınız. Mücadeleli ve karmaşık bir yaşantınız olsa da güçlü iradenizle istediğiniz şeylere ulaşmakta zorlanmayacaksınız. Bu sene, adım atmak istediğiniz konularda net ve disiplinli olursanız şans sizden yana olacak. Negatif bakış açısından uzak durun.




Koç Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda ciddi sorumluluklar alma zamanınız geldi. Eşiniz veya ortağınızın adına konuştuğunuz, yapılması gerekenlere el attığınız bir gündesiniz. Hayata bakış açınız oldukça ciddi olabilirsiniz.




Boğa burcu: Özel hayatınızda ve diğer tüm ilişkilerinizde bakış açınızın daralacağı bir gün geçiriyorsunuz. Özel hayatınızda bir yandan önemli sorumluluklar üstlenirken diğer yandan planlar yapıyor olacaksınız.




İkizler Burcu: Sağlığınızla ilgili konularda sonuçların ne olduğunu tam öğrenmeden hareket etmeyin. İş hayatınızda önemli sorumluluklar almanız gerekebilir ve mesleğiniz ile ilgili önemli düzenlemelerde bulunabilirsiniz.




Yengeç burcu: Hayatınızda, özellikle işinizde ve aşk hayatınızda sorumluluklarınız sizi boğmasın. Adım adım hepsinin üzerinden gelebilirsiniz. Eğer var ise çocuklarınız ile olan ilişkilerinizde de bakış açınız dar olabilir.




Aslan burcu: Ev alanlarında ve aile bireylerine karşı sorumluluklarınız üstünüze geliyor gibi hissedebilirsiniz. Bu sorumluluklardan kaçmak yerine fikirlerinizi yapıcı bir şekilde paylaşmayı deneyin.




Başak burcu: Ailenizle, varsa kardeşlerinizle, dostlarınızla ve hatta komşularınızla ilgili sorumluluklarla uğraşmak size düşebilir. Çevrenizin sizin desteğinize ihtiyaç duyduğu bir gündesiniz.




Terazi Burcu: Hayatınızda para ile ilgili daha büyük sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Ödemelerinize dikkat edin ve para alışverişlerinde daha titiz davranın. Aksi durumda işin içerisinden çıkamayabilir, bunalabilirsiniz.




Akrep burcu: Hayati sorunluluklarınız devreye giriyor ve bundan çekinseniz de sizi adım atmaya zorluyor. Hayata bakış açınız bu günlerde biraz dar olsa bile kendi istekleriniz ve geleceğe dair planlarınız ön plana çıkacak.




Yay burcu: Başka insanların sorumluluklarını yüklenirken dikkatli olmalı ve her zamanki enerjinizin üzerinde enerji harcamamaya gayret etmelisiniz. Bugün iş ve kariyer alanlarınızda güzel sonuçlar alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizin sorumlulukları sizi bunaltabilir. Uzun vadeli işlerin devrede olacağı, grupsal bağlantıların ön plana çıkacağı bu günlerde her işinizi iyi planlamalısınız.




Kova Burcu: Bu gün önemli ve büyük sorumluluklar devrede. Toplumsal konulara bakış açınız bu günlerde biraz dar olabilir. Fakat iyi bir plan ile ve sıkı bir çalışma temposu yakalayarak, işlerinizin karşılığını alacaksınız.




Balık burcu: Yabancı ortaklı işleriniz, seyahatler, eğitim ve medya alanlarında üstlenebileceğiniz yeni sorumluluklar devreye girebilir. Geleceğiniz konusunda negatif ve karamsar olmamaya özen göstermelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR