Bugün ve yarın öğlene kadar Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün. Kollektif zaman geçirmek, sosyal olmak, eğlenceli ortamlarda bulunmak, kısa seyahatler, konferans, seminer, tanıtımlar için bu tarihlerden yararlanın.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinizi bildiğinizden hayata karşı olumlu ve mutlu bir bakış açınız var ve kolay tatmin oluyorsunuz. Zevkli bir insansınız, iyi dostlarınız var. Yalnız iş hayatınızda nasıl olsa herşeyi yaparım tavrı, engellerle karşılaştığınızda çabuk vazgeçmenize neden olabilir. Bu yıl maddi konularda istediklerinizi gerçekleştireceksiniz. Şansınızı iyi kullanın.




Koç Burcu: Aile hayatınızda yapacaklarınız konusunda önemli şanslara sahip olacaksınız. Ailenizdeki huzur ve mutluluk bir kat daha artabilir. yakın çevrenizle fikir anlaşmazlıklarından kaçının.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle bulunacağınız işlerde şans sizden yana olacak. Ayağınıza kadar gelen fırsatları, üreticiliğe ve verimliliğe dayalı işlerinizde kullanabilirsiniz. Aşk hayatınızda güzel habeleriniz olacak.




İkizler Burcu: Aile hayatınızda kolay sinirlenmelere ve tepki vermeye eğilimli görünüyorsunuz. Anlayışı elden bırakmayın, bugün en çok onlardan alacağınız destekle parasal konularda şansı yakalayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar, geleceğiniz için atacağınız adımlarda sizi destekleyecek ve yardımlarda bulunacaklar. Harekete geçtiğiniz her noktada fırsatları daha kolay yakalayacaksınız.




Aslan Burcu: Bugün sizin için fazlasıyla aktif bir gün olacak. Beklenmedik yerlerden bir destek görme ihtimaliniz çok yüksek. Parasal konularda bugün şanslı olacağınız bir gün.




Başak Burcu: Bugün şans size çevrenizden ve arkadaşlarınızdan gelecek. Üşengeçlik yapmayıp bulunmanız gereken ortamlarda olursanız, fırsatları yakalayacaksınız.




Terazi Burcu: Uzaktan alacağınız bazı haberler gün içinde sizi iyi hissettirecek. Önemli görüşmelerin olacağı bugünü dikkatli bir şekilde organize edin. Sürekli aklınızı kurcalayan yarım kalmış işleriniz yine gündeminize gelecek.




Akrep Burcu: Bir arkadaşınızın davetini bugün geri çevirmeyin, şans sizi orada yakalayabilir. Bazen sosyal ortamlarda bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak size yepyeni fırsatlar oluşturabilir.




Yay Burcu: Toplum içinde dolaşmak, kalabalık ortamlarda bulunmak, bugün sinirlerinizi biraz gerse de, iş alanlarınıza kaynak yaratmak adına göz önünde olmalısınız. Şans bugün kalabalık ortamlarda sizi bulacak.




Oğlak Burcu: İş alanlarınızda şans faktörü sürekli çevrenizde olacak. Daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizde kolay sinirlenmelere açıksınız. Bugün şans size değişik yer ve ortamlardan gelecek.




Kova Burcu: Biri veya biriyle ortaklaşa bir işe girebilir, güzle gelirle elde edebilirsiniz. Gelen teklifleri masaya yatırın ve nasıl kar elde edeceğinizi iyi analiz edin.




Balık Burcu: Bugün evinizde veya aile ortamlarınızda oldukça keyifli ve şanslı etkiler altında olacaksınız. Özel yaşantınızda ve aşk hayatınızda oldukça şanslı bir gün. Sevmek ve sevilmek adına mutluluk verici fırsatlarınız olacak.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR