Haftaya iletişimimiz yüksek bir şekilde başlıyoruz. Bilgi ve fikir alışverişleri, konuşmalar, görüşmeler, dedikodular hayatımızda etkili olacak. kaslarımızla ve harekete dayalı her tür iş için olumlu etkiler altında olacağız. Yine seyahat, hukuk ve medya alanlarında Salı günü olumlu etkileniyoruz. Cuma günü güneş yay burcuna geçecek. Biraz daha özgür ve gezmek isteyen yapımızla hareket edeceğiz. Perşembe ve Cumartesi önemli işlerimiz devrede olurken, Pazar günü yanılgılara dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; iş hayatınızda özellikle basın ve hukuk alanlarında ciddi başarılara imza atabilirsiniz. Sezgilerinizi doğru kullanırsanız sizi yanlış yönlendirmek isteyenlere karşı iyi bir güç elde etmiş olursunuz. Amaçlarınız var ve çok dikkat çekiyorsunuz bu yüzden sizinle uğraşanların sayısı hiç de az olmayacak. Bu sene, maddi konularda şanslısınız ama gerçekçi adımlardan uzaklaşmayın.




Koç Burcu: İletişim yanınız çok aktif olmasına rağmen, üzerinizde garip bir şekilde kimseyle temas haline geçmeme hissi olabilir. Yakın çevre alanlarınızda ilginç gelişmelere şahit olabilirsiniz.




Boğa Burcu: Kafanız ticaret alanlarınızda iyi çalışabilir veya önemli bir işi halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde kolay yanılgılar ve karışıklar oluşabilir.




İkizler Burcu: Duygularınızı abartmaya meyilli olacaksınız. Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şu sıralar çok önemli ve bazen bu sorumluluklardan sıkıldığınızı hissediyorsunuz.




Yengeç Burcu: Kafanıza takılan bir takım konuşmalar, gün içinde aklınıza geldikçe sizi zorlayabilir. Gün içinde dış ortamlarda kafa dalgınlıkları ve unutkanlıklar etkili olabilir. Dış ortamlarda çok oyalanmayın.




Aslan Burcu: İletişime veya organizasyona dayalı işlerinizde, toplantı ve görüşmelerinizde olumlu etkileriniz olabilir. Sosyal ortamlar veya özel hayatınız arasındaki gitgelleriniz üzerinizde baskı oluşturabilir.




Başak Burcu: Bugün iş sorumluluklarınız artacak. Göz önünde olacak, işlerinizi yarına bırakmamak için koşturacaksınız. Ailenizle, sosyal ortamlar arasındaki dengede bir takım sapmalar olabilir.




Terazi Burcu: Araştırma ve eğitim konuları gündeminizde olacağı gibi, seyahatlar ve hukuki konular hayatınızın merkezinde olabilir. Yapacaklarınızın karşılığını alacak, önemli hareketlerde bulunacaksınız.




Akrep Burcu: Haftanın bu ilk gününde eksik işlerinizi halletmelisiniz. İç sesiniz sizi önemli olaylar konusunda uyarabilir ve siz bu uyarı doğrultusunda bir yol izleyebilirsiniz. Duygularınızı herkesle paylaşmayacaksınız.




Yay Burcu: Bugün ortaklaşa işleriniz veya özel hayatınızla ilgili konular gündeminizde yer alacak. Bu birkaç gün bu alanlarda stresiniz fazla olabilir. Çevrenizden veya arkadaşlarınızdan destek alacaksınız.




Oğlak Burcu: Bugün iş, hizmet alanlarınızdaki oluşumları hızlandırarak haftaya giriş yapacaksınız. İletişime dayalı işlerinizde kafa dalgınlıklarına dikkat edin. Bir randevunuzu kaçırabilir veya verdiğiniz bir sözü atlayabilirsiniz.




Kova Burcu: Bugün sanatsal işlerde ve aşk hayatınızda dış kaynaklardan güzel etkiler ve destekler görebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi bir çok konuda hırslandıracak ve etkili bir şekilde harekete geçirecekler.




Balık Burcu: Paraya dayalı işlerinizi çok uzaklaşmadan yakın çevrenizde hemen halledeceksiniz. Aile hayatınızda bazı karışıklıklar canınızı sıksa bile, gözünüzde konuları hemen büyütmemeye çalışın.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR