Bugün gökyüzünde oluşan venüs, plüton birleşim ve uranüs karesiyle, ilişkilerimizde sorunlar ve bozulmalar oluşabilir. Esnek davranmayı beceremeyebiliriz. Bir yandan da ilişkilerimizde kıskanç, sahiplenici ve manipüle edici davranışlar içinde bulunabiliriz. Tüm gün boyunca her tür ilişkimize dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kendinizi ifade etme ve telaffuz yeteneğiniz çok gelişmiş. Sanatçı yönünüzü ve yaratıcılığınızı olumlu kullanırsanız iyi bir kariyer yapabilirsiniz. Çekici kişiliğinizle insanları kolaylıkla etkileme gücüne sahipsiniz. Popülerliğiniz için bu yönünüzü kullanın. Bu sene, ilişkilerinize her anlamda dikkat etmelisiniz.




Koç Burcu: Bir yandan da toplum içindeki ilişkilerinizde kıskanç tavırlar içine girme ihtimaliniz var. Özellikle iş alanlarınızda bazı anlaşmazlıklar ve sürtüşmeler yaşamaya müsait bir gün olacak.




Boğa Burcu: Bugün içinde çevrenizdeki insanları yönlendirme durumunuz olabilir. Ya da düşünceleri ile onlar sizi manipüle edebilirler. Beklenmedik bir takım olaylar ilişkilerinizi zedeleyebilir.




İkizler Burcu: İkili ilişkilerde biraz da kıskançlığınız üstünüzde olacak. Sadece kendi özel hayatınızda değil, aynı şekilde sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde de bazı bozulmalar oluşabilir.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmıyor olabilirsiniz. Bugün ya siz sevdiğiniz insana, ya da o size baskı ve kıskançlık uygulayabilir. Özel hayatınızda yoğun duygular altındasınız.




Aslan Burcu: Havadar ve kalabalık yerlerde bulunma isteğiniz var. İş hayatınızda, beraber çalıştığınız insanlar sizin üzerinizde baskı ve kıskançlık oluşturabilirler veya siz onlara takıntılı bir şekilde davranabilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün hem maddi hem de manevi olarak sevdiğiniz insanla bazı çatışmalar ve sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı kıskançlık yapmayın. Yanlış anlaşılmalara sebep olmayın.




Terazi Burcu: bugün başkalarının hazırladığı programlara katılacaksınız. Ailenizdeki kişilere karşı sergilediğiniz kıskanç ve baskıcı tavırlar ortamı biraz gerebilir. Bu da özel yaşantınızda ilişkinizi bozabilir.




Akrep Burcu: Rutin işlerle başlayan gününüz öğleden sonra yerini özel birebir ilişkilere bırakacak. Bugün gerginliğe ve anlaşmazlığa gereğinden fazla açıksınız. Olayları büyütme potansiyelinize sahipsiniz.




Yay Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız da güven sorunu yaşayabilir, ilişkinizde bozulmalara şahit olabilirsiniz. Maddi konularda risk içeren işlerden gün içinde uzak durmalısınız. Tedbiri elden bırakmayın.




Oğlak Burcu: Bugün ilişkilerinizdeki tavırlara dikkat etmeniz gerekebilir. Baskıcı, kıskanç ve ezici yanlarınızla aile hayatınızda zorlanmalar oluşabilir. Aile, aşk ve iş hayatınızla ilgili önemli konuları konuşmamaya gayret edin.




Kova Burcu: İletişimi yüksek başlayan gününüz öğleden sonra yerini daha ailevi konulara bırakabilir. Bugün yalnız kalmanız, yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde bozulmalara ve sorunlara neden olabilir.




Balık Burcu: Bugün arkadaş ortamlarınızda güçlü ilişkiler kurabilirsiniz. Kıskanç ve baskıcı tavırlarınız yakın ilişkide bulunduğunuz insanları hayretler içinde bırakabilir. Maddi olarak ilişkilerinizde bozulmalar yaşayabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR