Bugün duygusal konularda abartmaya müsait olabiliriz. Ani ve beklenmedik tavırlarla çevremizdeki insanları şaşkınlığa uğratabiliriz. Duygularımız kolay değişeceğinden, farklı ve egzantrik olan herşey daha fazla ilgimizi çekebilir. Başkalarıyla olan ilişkimize bugün dikkat edelim ve durduk yere onları kırmamaya çaba harcayalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sizden daha zor durumda olan insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Hayatınız boyunca müsrif davranmamalı ve paranızı tutmayı öğrenmelisiniz. Güçlü isteklerinizi yerine getirecek her tür duygu ve motivasyonu içinizde taşıyorsunuz. Kendi kaderinizi kendinizi çizen bir insansınız. Bu sene, ev ve aile hayatınızda keyfiniz yerinde olacak.




Koç Burcu: Aktif olduğunuz kadar biraz sabırsız yapınızla hareket edeceksiniz. Mantık çerçevesinde hareket ederseniz işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın bu konuda size öğreteceği çok şey olabilir.




Boğa Burcu: Duygularınızı ve düşüncelerinizi olduğu gibi aktarın. Daha az tanıdığınız insanlara karşı tepkileriniz yüksek olabilir, ilişkilerinizi bozmayın. Yazı işiyle uğraşıyorsanız bugünden epeyce keyif alabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün duygusal olarak kolay sıkılacağınız bir gün. Bir çok alana yayıldığınız için her işinizi toparlamak bugün kolay olmayabilir. Dağınık bir şekilde hareket ediyorsunuz.




Yengeç Burcu: Bugün iş konularında hızlı ve sıkılgan yapınızla hareket edeceksiniz. Günlük toplantılarınızda çevrenizdeki insanlara karşı anlayışla yaklaşın. Ortaklaşa yapılacak işlerde partnerinize yardım etmelisiniz.




Aslan Burcu: Bugün daha az tanıdığınız insanların yanında düşüncesiz ve sizi yansıtmayan davranışlar içerisine gireceksiniz. Eğitim alanlarınızla ilgili bazı sıkıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz.




Başak Burcu: Ani bir ödeme veya hesapta olmayan bir harcama söz konusu olabilir. Duygusal anlamda inişler-çıkışlar yaşayacağınız bir dönemde olduğunuz için gereksiz harcamalar yapma eğiliminiz olabilir.




Terazi Burcu: Eşinizle veya sevdiğiniz insanla paylaşım içinde olmanız zor gözüküyor. İş hayatınızda önemli fırsatlar görünüyor. Fakat bu fırsatlara gerçekçi yaklaşmak sizi olası zorluklardan koruyacak.




Akrep Burcu: Yapılacak işlerinizde sabırsız ve aceleci tavırlarınız herkes tarafından fark edilecek. İş alanlarınız mücadele alanınız değil, işinizi severek ve sahiplenerek yapmaya özen gösterin.




Yay Burcu: Bugün aşk hayatınızda farklı ve sıradışı bir gün sizi bekliyor. Yeni sürprizlerle, yeni ufuklarla karşılaşma durumunuz var. Hayatı biraz daha az ciddiye alarak kafanıza göre yaşamak isteyeceksiniz.




Oğlak Burcu: Evde veya aile ortamında sergilediğiniz tutumlar, sizi bile çok şaşırtacak. Bir an mutluyken, bir anda sinirli olabilme potansiyeline sahipsiniz. Sevdiğiniz insan size tutamayacağı sözler verebilir.




Kova Burcu: Bugün yakın çevrenizdeki insanlara karşı sabırsız ve fütursuz görünüyorsunuz. Sakin ve anlayışlı olmanız, muhtemel olumsuzlukları önleyecektir. Aklınızda çözülmeyi bekleyen birçok konu var.




Balık Burcu: Para konularında ani ve tepkili davranışlar sergileme potansiyeline sahip olacaksınız. Hiç beklenmedik harcamalar, aklınızda bile olmayan satın almalar gündeminize gelebilir.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR