Bugün Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugün böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Kalça, mesane, böbrek ameliyatlarından acil olmadıkça kaçınmalıyız. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İlişkilerimizi geliştirmek ve bitirmek için uygun günler.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; herkese göre farklı şekilde davranmayı seviyorsunuz. Bu da sizi popüler yapıyor. Hayat boyu sadece kendi işinize kanalize olursanız, sanat alanında güzel etkiler yakalayacak kısa zamanda yükseleceksiniz. İyi niyetinizi kaybetmeyin. Bu sene, kariyerinizde önemli şanslar yakalayacaksınız. Önemli anlaşmalar gündeme gelebilir.




Koç Burcu: Sevdiğiniz kişiyle yapacağınız seyahat planlarında, kurs veya seminer gibi etkinliklerde çok belirgin fırsatlar doğacak. İş hayatınızla ilgili para konusunda güzel gelişmeler olabilir.




Boğa Burcu: Bu aralar aşk hayatınızda mutluluğu yakalamak için size büyük görevler düşüyor. Bu dönem ilişkinizde her şeyi çift taraflı yani onun yerine de düşünmeniz gerekecek.




İkizler Burcu: Bugün özellikle partnerinizle beraber zaman geçirmeye gayret edin. Çünkü yaşayacağınız aşk dolu anlar, size mutluluk verecek ve işinizde pozitif etkileri olacak.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızla ilgili uzun zamandan beri planladığınız işlerinizi halledeceksiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız etkili konuşma ilişkinizi daha da güçlendirecek.




Aslan Burcu: Kardeşlerinizle veya yakın akrabanızla keyifli bir zaman geçirebilirsiniz. Ailenizdeki önemli bir konuda onları yönlendiren kişi siz olacaksınız. Kendinizden ödün vermeden fikirlerinizi açıkça belirtin.




Başak Burcu: Evinizi güzelleştirmek adına atılımlarda bulunabilir, dekorasyon için para harcayabilirsiniz. Bu farklılık size çok iyi gelebilir. Yakın çevrenizle yapacağınız fikir alışverişlerinde etkili düşünce gücünüzle hareket edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Güne, hızlı ve kendi istekleriniz doğrultusunda başlayabilirsiniz. Ardından yakın çevrenizle yapılacak kısa geziler veya planlar sayesinde keyfinize keyif katan bir gün olabilir.




Akrep Burcu: Sabah saatlerinde canınız hiçbir şey yapmak istemeyebilir. Fakat maddi konularda kendi isteklerinize ve kafanıza göre harcamalarda bulunabilirsiniz.


Hayatınızı yeniden yapılandırırken tekrar tekrar düşünün.




Yay Burcu: Daha çok sizi dinleyecek ve anlayacak kişilere ihtiyacınız var. Para konularında aklınızda bazı fikirler olabilir ve bu fikirleri özellikle çevrenize yardım etmek amacıyla devreye sokabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Bugün canınız yalnız kalmak istemeyecek, insanlarla etkileşim halinde olmayı tercih edeceksiniz. Kendi isteklerinize göre gününüzü yönlendirebilirsiniz.




Kova Burcu: İş hayatınızdaki etkili ve profesyonel düşünce yapınız birçok soruna çözüm getirecek. Fikirlerinizi ve kafanızdaki düşünceleri göstermekten çekinmeyin. Çünkü bundan karlı çıkan siz olacaksınız.




Balık Burcu: Özellikle göz önünde olacağınız ortamlarda kendinizi iyi hissedeceksiniz. Hayatınızda önemli yeri olan arkadaşlarınızdan, geleceğiniz veya eğitiminiz için destek ve yardım görebilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR