Bugün doğduysanız; sağlam ve sağlıklı bir bünye için spor yapmanız gerektiğine inanıyorsunuz. Aynı anda birden çok işle ilgilenebilirsiniz, konsantrasyonunuz biraz düşük. Aklınızla konuşuyor, aklınızdan geçenleri aktarmakta veya yazmakta zorlanmıyorsunuz. Bu sene, duygularınız güçlü olacak ve yapmak istediğiniz işler için güzel şanslar yakalayacaksınız. Yaza doğru özel hayatınız gündeminizde olabilir.




Koç Burcu: Bugün pek çok alanda ipleri elinizde tutmakta zorluk çekebileceğiniz. Her tür belirsizlik huzurunuzu kaçırmanıza ve moralinizin düşmesine sebebiyet verebilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınıza dair her türlü konuda ince eleyip sık dokuduğunuz bir döneminizdesiniz. hayatınızdaki kişiyle anlaşmakta zorlanabilir, sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Farklı uğraşlara yönelmek ve zihninizdeki yoğunluğu dağıtmak size iyi gelecek.




İkizler Burcu: Bugün, her işinizi bir kenara bırakmak ve ev hayatınıza yoğunluk vermek isteyebilirsiniz. Kafa dinlemek, iş ya da aile hayatınızdaki yüklerinizi üzerinizden atmak sizin için ön planda durabilir.




Yengeç Burcu: Hayata karşı kararsızlıklarınız yüzünden, çevrenizdeki pek çok insana karşı tolerans göstermekte zorluk çekebilirsiniz. Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla beraber program yaptığınız zamanlarda pasif olmamaya gayret gösterin.




Aslan Burcu: Maddi konulardaki dengesiz tutumlarınızla kendi kendinizi huzursuz etme eğiliminiz yüksek. Duygu dünyanızın karışabileceği bu günlerde, güvenlik ihtiyacınız her zamankine göre artış gösterebilir.




Başak Burcu: Hayata bakış açınız ve yaşam algınız ile parasal konulardaki görüşleriniz birbiri ile uyuşmuyor olabilir. Yakın çevrenizde gelişen olaylara önem verdiğiniz kadar kendi deneyimlerinize de önem verebilmelisiniz.




Terazi Burcu: Üşengeç tavırlarınız, günün size getirdiklerini reddetmenize ve olası fırsatları kaçırmanıza sebebiyet verebilir. Niyetsiz duruşunuz yüzünden, ayağınıza kadar gelen şanslarınızı önemsemeyebilirsiniz.




Akrep Burcu: Dahil olduğunuz sosyal ortamlarda ve kurduğunuz arkadaşlık ilişkilerinizde hayatı sorgulayabilirsiniz. Fakat siz bu pozitif durumları birileriyle paylaşmadan, tam olarak tatmin olamayabilirsiniz.




Yay Burcu: Aile hayatınızda sizi bekleyen sorumluluklar ve siz olmadan ilerlemesi mümkün görünmeyen işler bekliyor. Bu durum iç dünyanızda çelişkiler doğurabilir, sizi huzrsuz edebilir.




Oğlak Burcu: Farklı insanlar, beklenmedik tanışıklıklar ilginizi daha fazla çekebiliyor. Enerjinizin yoğun bir kısmını tanımadığınız insanlara yönlendirme isteğiniz sizde suçluluk duygularına sebep olmasın.




Kova Burcu: Belirsiz durumları idare etmesini ve diplomasi yapmayı iyi becereceksiniz. Para alanlarında her zamankinden daha fazla tüketiminiz olabilir. Harcamalarınızda iki kere düşünüp hareket etmeye gayret edin.




Balık Burcu: Özel yaşantınızda ise, sevdiğiniz insana karşı duygusal yapınızı ortaya koymak, size pek de kolay gelmeyebilir. Karşınızdaki kişinin sizi doğru anladığından emin olamayabilirsiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR