Bugün, yarın ve öbürgün öğleden sonraya kadar Ay Başak’ta dolaşıyor. Beslenmede tuz günleri olduğundan tuz tüketme eğilimimiz artabilir. Tuz almanızda bir sakınca varsa bu günlere dikkat edin. Hazımsızlık ve gaz sorunlarınızı gidermek için ısırgan otu çayı içebilirsiniz.


Genel anlamda ilişkilerimiz mesafeli olabilir, sessizlik, çok düşünüp az konuşma eğiliminde olabilir, özel işlerimiz üzerine eğilebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; her ne kadar endişeleriniz olsa da güçlü istek ve arzularınızla istediklerinize sahip olacaksınız. Edebiyat, yazma ve sanat sizin ruhunuza iyi geliyor. Kaliteli kültür seviyenizle insanları etkilemeniz çok normal. Yapıcı yönlerinizin üzerine giderseniz önünüze bir çok fırsat çıkacaktır. Bu sene, çevrenizin sorumlulukları artıyor. Önemli işler üstleneceksiniz.




Koç Burcu: Çözüm bekleyen ufak tefek problemlerinizi halledebilmeniz için zihniniz oldukça hızlı çalışacak. Fakat diğer yandan, karşılaşabileceğiniz küçük tatsız sürprizler yüzünden sinirleriniz gerilebilir.




Boğa Burcu: Karşınızdaki kişiye aynı şekilde sevginizi sunma ihtiyacınız artabilir. Özel hayatınızda, sevdiğiniz kişinin sorumlulukları bugün sizi kolay demoralize edebilir. Parnerinize karşı bugün keskin tavırlar sergileyebilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün, daha çok evinizde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ailenize ayırdığınız vakitlerde de sabırsız ve aceleci tutumlardan uzak durmak size iyi gelecektir. İş sorumluluklarınızı bugün geride bırakın.




Yengeç Burcu: Sevdiğiniz insanlardan alabileceğiniz, beklenmedik bir haber, kısa tartışmalara girmenize neden olabilir. Yeni durumlara ve ufak tefek değişimlere karşı kendinizi kapamamaya gayret edin.




Aslan Burcu: Parasal konularda ölçüyü fazla kaçırmanız yüzünden, aşk yaşamınızdaki kişiyle aranızda sorunlar oluşabilir. Aile ve ev hayatınızın sorumlulukları bakış açınızı daraltıyor, biraz gevşeyin.




Başak Burcu: Temiz hava almayı, sakin yürüyüşlere çıkmayı ya da huzurlu ortamlarda kafa dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Bunaldığınız ev hayatınızdan bir nebze de olsa uzaklaşmak sizin için önemli olacak.




Terazi Burcu: Yetiştirmekte güçlük çektiğiniz ya da son güne bırakmış olduğunuz işler yüzünden keyifiniz kaçabilir. Evinizde dinlenmek ve yalnız başınıza kalmak ön plana çıkabilir.

Akrep Burcu: Sosyal ortamlarda, kalabalık insan gruplarıyla vaktinizin çocunu geçirseniz bile kafanız hep geçmişteki kişilerde ya da geçmişte yaşadıklarınızda olacak. Maddi alanlarda dikkatli olmaya çalışın.




Yay Burcu: Enerjinizi boş işlere harcamayın ve programlı bir şekilde ilerleyin.Gün içindeki enerjiniz oldukça fazla olacak. Kendinizi, kalabalık ortamlarda, grupça katılacağınız aktivitelerde yerlerde bulmanız olası.




Oğlak Burcu: Bugün, enerjinizi yükseltmek adına dışarıda yapacağınız aktivitelere ağırlık verebilirsiniz. Farklı yerleri ziyaret etmek ve değişik alanları keşfe çıkmak size iyi gelecektir.




Kova Burcu: Aile hayatınızda gösterdiğiniz özenin ve verdiğiniz emeğin karşılığını alabileceksiniz. Bu aralar iş hayatınızdaki sorumluluklara biraz olumsuz bakıyorsunuz. Gün içinde harcamalarınıza dikkat edin.




Balık Burcu: İlişkide olduğunuz kişiyle iletişiminiz daha iyi akacak. İş hayatınız ile kendinizi ilgilendiren işler üst üste binebilir. Farklı alanlardaki yoğunluklarınızı bir arada yürütmek sizi zorlayacak olsa da keyfiniz yerinde.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR