Bugün ve yarın Ay İkizler burcunda olacak. Üst solunum yollarımız uyarılıyor. Omuzlarımız , kollarımız, ellerimiz ve ciğerlerimiz hassas olabilir. Romatizma problemi olanlar dikkat etmeli ve problemli bölgeyi rüzgardan korumalıdırlar. Beslenmede Yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. Yeni insanlarla tanışmak ve bağlantı kurmak için harika bir iki gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; hukuki konularda şanssızlığınız olabilir, o yüzden bu konularda dikkatli davranmalısınız. Edineceğiniz arkadaşlar ve çevrenizde dürüst insanlar olmasına özen gösterin. Kendinize güvenin, hırsınızı cesaretle birleştirin ve başkalarına bu kadar önem vermeyin. Bu sene, maddi konularda önünüz açık olacak. Siz yine de temkinle hareket etmeye çalışın.

Koç Burcu: Bugün, yakın çevre ilişkilerinizde kendinizi iyi ve güvende hissedeceksiniz. Sosyal alanlarda oldukça aktif bir gün. Çevrenizdeki insanlarla iletişimi arttırmaya odaklanabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bugün size iyi gelecek şeyler arasında parasal alandaki gelişmeler var. Maddi konularda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Aklınıza gelmeyecek yerlerden, gizli kişilerden para desteği sağlayabilirsiniz.

İkizler Burcu: Siz hayatın tadına varırken, herkes sizin hızınıza ayak uyduramayabilir. Çevrenizdeki insanlardan, aynı dinamik hali beklememelisiniz. Ve bu enerjinizi ev ortamınıza aktarırken dikkati olmalısınız.

Yengeç Burcu: Durgunluğunuz, yoğun iş temposuna ayak uydurmanızı zorlaştırabilir. İşinizi seviyor olmanıza rağmen bugün iş ortamlarında, kendinizi işe vermek kolay olmayabilir.

Aslan Burcu: Değişik ortamlarda ve yeni yerlerde, ilginizi çekebilecek farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Davetli olduğunuz bir organizasyon varsa, gözler üzerinizde olacak. Özel hayatınızda, partneriniz karşı azıcık anlayışlı olun.

Başak Burcu: Bugün, iş alanlarına kendinizi istediğiniz gibi veremeyebilirsiniz. Katıldığınız projelerde, yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun. Mesai saatlerinde motivasyonunuzu yüksek tutmaya gayret etmelisiniz.

Terazi Burcu: Dış ortamlarda, daha önce gitmediğiniz yabancı yerlerde bulunmak hoşunuza gidebilir. Kendi başınıza kalmak istemeyeceksiniz. Tamamlamanız gereken işler için kendinizi motive edebilmelisiniz.

Akrep Burcu: Halledilmeyi bekleyen bir takım ödemeler, gündeminizde oldukça yer kaplayabilir. Banka işlemlerinizi, gerekli havale ve alım satım işlerinizi halletmek için harekete geçebilirsiniz.

Yay Burcu: Önümüzdeki birkaç gün boyunca, kişisel ihtiyaçlarınız ve de sevdiğiniz insanla olan paylaşımlarınız önem kazanmaya başlıyor. İlişkinizde yaşayabileceğiniz ufak tefek pürüzlere hazırlıklı olun.

Oğlak Burcu: Girdiğiniz bir projede, emek verdiğiniz bir çalışmada yaptığınız işin sonuçları sizi tatmin edecek. Alacağınız pozitif geri bildirimleri değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kova Burcu: Aşk hayatınızda, sevdiğiniz kişiye duyduğunuz duygularınız yoğunlaşıyor. Coşkulu bir tavrınız olabilir. Sosyal ortamlarda ise, kurduğunuz ilişkiler sizi yeteri kadar tatmin etmeyebilir.

Balık Burcu: İlginizin ve zamanınızın büyük bir bölümünü aile ortamlarındaki aktivitelere yöneltebilirsiniz. Yakın çevreniz için uğraş verirken, ev ve aile konularında oldukça şanslı olacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR