Bu bayram itibarıyla, mars başak burcuna geçecek ve enerji olarak daha çalışkan ve iş yapmayı seven bir döneme giriş yapacağız. Yaklaşık 2 ay boyunca, sağlığımız, hijyen, diyet gibi konulara ilgimiz artabilir. Ayrıca bayramın bu ilk günü, sevgi dolu, sevecen ve hayalperest tavırlarla hareket edeceğiz. Duygusal konularda dalgın olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keskin ve kıvrak zekanızla müzik, edebiyat veya bilimsel konularda önemli başarı ve ödül sahibi olabilirsiniz. Özel hayatınız sizin için önemli ve bu alanda problemler yaşadığınız zaman sağlığınız çok çabuk etkileniyor. Hileli ve kolay yollardan uzak durmalısınız. Bu sene, aşk hayatınız ön planda olacak. Yaratıcılığınız artabilir.

Koç Burcu: Bugün ve sonrasında artık enerjinizi iş hayatınıza kaydırmaya başlayacaksınız. İş ve hizmet alanlarınızda eleştirel ve titiz yaklaşımlarınız, iş yaptığınız, insanları zaman zaman zorlayabilir.

Boğa Burcu: Enerjinizi aşk ve eğlence alanlarınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Hobileriniz, sizi hareketlendirecek faaliyetler önem kazanmaya başlıyor olacak. Eğer çocuğunuz varsa aşırı eleştirel davranışlar içerisinde olmayın.

İkizler Burcu: Bugün ve sonrası artık enerjinizi ev ve aile konularınıza kaydırmaya başlayacaksınız. Belki de uzun zamandır evinizi ihmal ettiniz ve artık evinizde yapılacaklara odaklanmalısınız.

Yengeç Burcu: Enerjinizi yakın çevre alanlarınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Akrabalarınız veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde aşırı eleştirel ve duygusuz yanlarınız bazen tartışmalar yaratabilir.

Aslan Burcu: Bugün ve sonrası artık enerjinizi parasal konulara harcamaya başlıyorsunuz. Para kazanmak için harekete geçebilir veya kazandığınız paraları harcamaktan keyif alabilirsiniz.

Başak Burcu: Bugün itibarıyla artık enerjinizi kendi kişisel alanlarınıza kaydıracaksınız. Enerjinizde yükselişler görülmeye başlayacak. Girişimleriniz ve planlarınızı ortaya koymak için isteğiniz artacak.

Terazi Burcu: Bugün itibarıyla enerjinizde düşüşler görülebilir. Kendinizi zorlayıcı hareket ve tavırlardan uzak durun. Sağlığınıza çok dikkat edin. Ateşli ve enfeksiyonel hastalıklara yakalanma etkiniz yüksek olabilir.

Akrep Burcu: Artık enerjinizi sosyal çevrenize ve arkadaş ortamlarınıza akıtmaya başlayacaksınız. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz dostlarınız ve arkadaş ortamlarınız içinde yer almaya başlayabilirsiniz.

Yay Burcu: Artık enerjinizi kariyer ve iş alanlarınıza kaydırmaya başlıyorsunuz. Enerjinizi göz önünde olacağınız yerlerde, toplum önünde ve iş alanlarınızda harcayacaksınız.

Oğlak Burcu: Artık enerjinizi dış ortamlara, seyahatlere ve eğitim alanlarına kaydıracaksınız. Bu dönem kafanız huzursuz olabilir. Şüphe etmek ve bunun sonucunda eleştirel davranmak sizi zorlayabilir.

Kova Burcu: Bugün itibarıyla enerjinizi ortaklaşa para konularına kaydıracaksınız. Sevdiğiniz insanla ortak hareket etmek veya ortaklarınızla para hesabınızı oturtmak için harekete geçebilirsiniz.

Balık Burcu: Bugün itibarıyla artık enerjinizi özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde ortaya koymaya başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insana karşı eleştirel ve mükemmeliyetçi tavırlarına dikkat etmelisiniz.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR