Bugün oluşan merkür- neptün üçgeniyle, yaratıcılığı ve verimliliği destekleyen her tür işimiz için güzel etkiler altında olacağız. Başkalarına karşı düşünceli, fedakar ve yardımsever duygularla dolu olabiliriz. Gece saatlerinde kafa dalgınlıkları ve karışıklıkları devrede olabilir. Farklı ortamlarda herhangi bir eşyamızı unutmamaya veya kaybetmemeye özen gösterelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sempatik, düşünceli, zarif, klas bir insansınız. Güzel şeylere olan ilginiz çok fazla. Her zaman temiz ve iyi giyinmeyi seviyor, bazen insanları dış görünüşlerine göre değerlendiriyorsunuz. Bu sene, yeni oluşumlar hayatınızı renklendirebilir. Üretkenliğe dayalı işlerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Ekim ayına, ortaklaşa para konularınız ve bu alanda üstlenmiş olduğunuz sorumluluklarla giriş yapacaksınız. Profesyonel hayatta karşınıza çıkan ufak tefek işleri küçümsememeye gayret edin. Akşam saatlerinde aklınız karışık olabilir. Bir eşyanızı iş yerinde unutmamaya çalışın.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda size yüklenen sorumluluklar ya da kendi üstlendiğiniz roldeki ağırlıklar bu ayda yüksek olacak. Bugün, aile ortamlarınızda sabırsız yapınızın sizi yönlendirdiği bir gününüzdesiniz.




İkizler Burcu: Özellikle hizmet alanlarınızdaki yoğunluklar gündeminize oturmuş durumda. Kendi sağlığınız ve çevrenizdeki insanların sağlığıyla ilgili konular bu ay da sizin peşinizi bırakmayabilir.




Yengeç Burcu: Yeni ayda çocuğunuzla ilgili sorumluluklar ya da aşk hayatınızda üstlendiğiniz roller, hayatınızı ciddi ve ağır olarak algılamanıza sebebiyet verebilir. Bugün parasal kazançlarınızda artış görülebilir.




Aslan Burcu: Bugün, ailenizle ilgili elinizi attığınız her işi rahatça tamamlamanız sayesinde güne daha keyif dolu devam edebilirsiniz. Parasal konularda, ihtiyaç duydukları desteği onlara sağlayacaksınız.




Başak Burcu: Aşk yaşamınızda harekete geçebileceğiniz bugün, sevdiğiniz insana her tür konuda yardım etmek hoşunuza gidecek Akşam saatlerinde dalgınlaşabilirsiniz, dikkatli olun.




Terazi Burcu: Çevrenizdeki insanlardan yardım alabileceğiniz bir dönemdesiniz. Beraber çalıştığınız insanlara siz de destek olabilirsiniz. Gece saatlerine doğru üzerinizde uyuşukluk hissedebilir ve bitkin olabilirsiniz.




Akrep Burcu: Hayatınızı yeniden yapılandırdığınız bu süreçte, atacağınız bilinçli ve sağlam adımlar sizi daha ilerilere taşıyabilir. Aşk hayatınızda romantik etkileşimler, duygusal konuşmalar yapabilirsiniz.




Yay Burcu: Bu ay içerisinde önemli adımlar atmaktan ve büyük başlangıçlardan kaçınmaya çalışın. Dış ortamlarda bazı sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Aceleci tavırlardan kaçının ve araba sürerken dikkatli olun.




Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla kurduğunuz ilişkilerde ya da arkadaşlık bağlarınızda bir takım hareketlilikler olabilir. Maddi konularda beklediğiniz desteği çevrenizdekilerden alabilirsiniz.




Kova Burcu: Bu ay meslek hayatınızın her zamankinden daha yoğun olabileceği zamanlar sizleri bekliyor. Bugün akşam saatlerine doğru para alış verişlerinden uzak durmak sizin için daha iyi olabilir.




Balık Burcu: Sosyal hayatınız, diğer zamanlara oranla çok daha aktif olabilir. Geleceğinize yönelik planlarınıza vakit ayırmaya çalışın. Bugün, özel hayatınızda kafanız bulanıklaşabilir ve şartlarınız net olmayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR