Bugün oluşan venüs- mars karesiyle, karşı cinsle anlaşmakta zorlanabiliriz. Ya da bize kafa tutan, sürtüşmeler yaşadığımız insanlara karşı çekimimiz bu haftasonu daha yüksek çalışabilir. İlişkimiz varsa bugün sürtüşmelerden ve tartışmalardan uzak duralım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aynı anda bir çok işle uğraşmayı seviyor, bir işe başladıktan sonra hemen vazgeçiyorsunuz. Enerjinizi hayatınız boyunca doğru iş alanlarına kanaliz etmeli, gerçekten ne istediğinize karar vermelisiniz. Bu sene, önemli işlerin peşinden gidebilirsiniz. Bir çok konuda korunacaksınız.




Koç Burcu: Sevdiğiniz insanla bazı sürtüşmelere ve anlaşmazlıklara açık olun. Siz vaktinizi daha çok eğlenceli konulara yöneltmek isteyeceksiniz ama o vaktini size ayırmak ve sadece sizinle olmak isteyebilir.




Boğa Burcu: Partnerinizle yaşayacağınız ufak tefek gerilimler ve sürtüşmeler gündemde olabilir. Davranışlarınızda kabalığa kaçmadan ilerlemeye çalışın. İş alanlarınızda bazı oluşumlar kafanızı kurcalayabilir.




İkizler Burcu: Bugün, çalışıyorsanız beraber iş yaptığınız kişilerle anlaşmakta zorlanacaksınız. Karşı cinsten olan arkadaşlarınızla sürtüşmeleriniz olabilir. Yine iletişime açık yerlerde karşı cinsten kolay etkilenebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Karşı cinsle aranızdaki gerilimler ve anlaşmazlıklar aşkınızı körükleyebilir ama aşk hayatınıza veya eğlence alanlarınıza yapacağınız para harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.




Aslan Burcu: Aile hayatınızda bazı sürtüşmeler oluşabilir bu biraz da sizin aceleciliğiniz ve baskınız yüzünden oluşacak. Seyahate dayalı işlerinizde kolay gaza gelebilirsiniz.




Başak Burcu: Yakın çevrenizdeki ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar ve zorlanmalar oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamadığınızdan, yaşanılanları biriktirebilir ve patlayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Maddi olarak işlerinizin karşılığını alabileceğiniz bugün, sosyal ortamlarda, arkadaş meclislerinizde parasal konularda sorunlar ve anlaşmazlıklar oluşabilir. Borç alıp vermemeye çalışın.




Akrep Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Gerginliklere ve sürtüşmelere dikkat. Sevdiğiniz kişiyle, kalabalık ortamlarda kavga etmemelisiniz.




Yay Burcu: Bugün, dış ortamlarda, daha az tanıdığınız insanların yanında karşı cinsle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Tatil veya seyahat esnasında partnerinizle anlaşmazlıklara açık olun.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanın hayatındaki gelişmeler sizi mutlu edecek. Bugün, arkadaşlarınızla bir aradayken para konuşmalarına girmemeye çalışın.Tutkulu davranışlarınızı yanlış anlayabilirler.




Kova Burcu: Göz önünde olacağınız ortamlarda partnerinizle veya karşı cinsle bir takım anlaşmazlıklar ve sürtüşmeler söz konusu olabilir. Çalışmaktan büyük bir keyif aldığınız bir dönemdesiniz.




Balık Burcu: Dış ortamlarda ve iş alanlarınızda karşı cinsle anlaşmak kolay olmayacak. Arkadaşlarınızla yapılacak planlar pek hoşunuza gitmeyebilir. Karşı tarafın duygularını daha yoğun bir şekilde göstermesini istiyorsunuz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR