Bugün oluşan venüs-jüpiter üçgeni, özel hayatımızda ve parasal işlerimizde şansı ayağımıza getirebilir. Abartmadığımız sürece çeşitli fırsatlardan faydalanmamız söz konusu. Kendimizi mutlu, huzurlu ve çok şanslı hissedeceğiz. İlişkilerimiz her tür işimize yarayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve özel hayatınızda sevdiğiniz zaman tam seviyorsunuz. Seçtiğiniz alanda tanınma şansınız çok yüksek. Şanslı bir insan olduğunuzdan hayatınız boyunca olumsuzluklar karşısında korunacaksınız. Bu sene, parasal konularda çok şanslısınız. İyi değerlendirin.




Koç Burcu: Aile hayatınızda kendinizi mutu ve şanslı hissedeceksiniz. Ev kredisi almak istiyorsanız şansınız yüksek. Partnerinizin parasal durumundaki güzel gelişmeler ev hayatınızda bolluğunuzu arttırabilir.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda kendinizi bir çok açıdan mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. İletişiminiz sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız kısa vadeli planları devreye sokabilir. Ortaklaşa işiniz varsa satışlarınızı arttırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bugün alacağınız güzel etkileşimlerle, iş hayatınızda şansınız ve fırsatlarınız yüzünüzü güldürecek. Maddi olarak işlerinizin karşılığını alacak veya bir para anlaşması yapacaksınız.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda oldukça güzel gelişmeler yakalayabilir, romantizmi ve aşkı yüreğinizde hissedebilirsiniz. Sanatla uğraşanlar için fırsatlarla bezeli, harika bir hafta olacak.




Aslan Burcu: Bugün, aile hayatınızda beklenmedik güzelliklerle, mutluluklarla karşılaşabilirsiniz. İstediğiniz bir ev alım, satımı gündeme gelebilir. Dualarınızın bir çok konuda kabul olduğunu göreceksiniz.




Başak Burcu: Grupsal işlerde kendinizi daha rahat ortaya koyacaksınız zira dikkatleri direkt üzerinize çekmekten korkuyorsunuz. Ayrıca geleceğinizi ilgilendiren karar ve işlerde yakın çevreniz size ellerinden geleni yapacaklar.




Terazi Burcu: Bugün, iş ve kariyer hayatınızda çok güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Parasal olarak sizi bir üst noktaya taşıyacak olan ve karşınıza çıkacak bu fırsatı iyi değerlendirin.




Akrep Burcu: Bugün, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda önemli fırsatlar ve şanslarla karşılaşabilirsiniz. Dış ortamlardan alacağınız bir teklif kendinizi önemli hissetmenize neden olacak.




Yay Burcu: Gün içinde, ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik yerlerden fırsatlar ortaya çıkacak. Bir yerden bir miras veya prim sonucu elinize para geçebilir. Bu parasal fırsatları gün içinde iyi değerlendirmeye bakın.




Oğlak Burcu: Bugün, sosyal ortamlarda ve ortaklı işlerinizde oldukça şanslı etkiler altındasınız. Ayrıca ilişkinizde beklediğiniz teklif bugün sosyal ortamlarda devreye girebilir.




Kova Burcu: İş alanlarınızda çok şanslı bir gün olabilir. Uğraşılarınız sonuç vermeye başlayacak, alacağınız bir teklif sizi mutlu edebilir ve kendinizi bir çok konuda güvende hissedebilirsiniz.




Balık Burcu: Aşk hayatınızda güzel bir teklif sizi uçurabilir. Eğitim, medya veya seyahate dayalı bir işiniz varsa yaratıcılığınızdan alacağınız destekle herkesi kendinize hayran bırakabilir ve istediğiniz bir işi kapabilirsiniz.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR