Haftaya ay boğa kararlılığı ve pratikliğiyle başlıyoruz. Bu hafta parasal konularda önemli kararlar vermek ve paramızı çoğaltmak için uygun bir hafta olacak. Pazartesi günü çabuk sinirlenmelere açık bir gün. Perşembe günü oluşan venüs-jüpiter üçgeni, özel hayatımızda ve parasal işlerimizde şansı ayağımıza getirebilir. Abartmadığımız sürece çeşitli fırsatlardan faydalanmamız söz konusu. Cumartesi günü karşı cinsle anlaşmakta zorlanabiliriz. Ya da bize kafa tutan, sürtüşmeler yaşadığımız insanlara karşı çekimimiz daha yüksek çalışabilir. Pazar günü ise, merkür akrep burcuna geçecek ve iletişimimizde şüpheci, sahiplenici ve manipülatif yönleri açığa çıkarabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mülk, sigorta, sağlık, edebiyat, kamu işlerinde başarılı olabilirsiniz. Yaşlı akrabalardan fayda ve yarar göreceksiniz. Çok yönlü bir insan olmanıza rağmen, gönül işlerinde oldukça sabitsiniz.Karşı tarafa gereğinden fazla değer vermeye meyillisiniz. Bu sene, yakınçevrenizle olan bağlantılarınız güçlenecek. Özel hayatınıza biraz daha özen göstermeye çalışın.




Koç Burcu: Bu hafta, alacak verecek konuları gündeminizde olacak. Ödemelerle, vergi konularıyla uğraşabilirsiniz. Sevdiğiniz insana parasal anlamda daha önceden vermiş olduğunuz sözler, sizi ikilemde bırakabilir.




Boğa Burcu: Bugün fiziki görünümünüze önem verecek, kendi isteklerinizi ön planda tutacaksınız. Özel hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi aşağıya çekebilir... Düşüncelerinizde biraz daha esnek olmaya çalışın.




İkizler Burcu: Olayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Ön planda bulunacağınız işler yerine, geri planda duracağınız işlerinizin üzerine eğilmelisiniz. Akşam saatlerinde yakın çevrenizden alacağınız haberlerle moraliniz kolay bozulabilir.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda bulunacak, çeşitli etkinlikler içinde yer alacaksınız. Arkadaşlarınıza karşı fikri sabitlikten uzak durun, para muhabbetlerinin aranızı açmasına izin vermeyin.




Aslan Burcu: Bu hafta toplumsal konularla ilgileneceksiniz. Patronlarınız veya üstlerinizle olan ilişkilerinize ekstra dikkat edin. Kolay alev almaya yatkın olacak, eleştiriye pek gelemeyeceksiniz.




Başak Burcu: Zihinsel faaliyetleriniz yüksek çalışacak. Paraya dayalı bir iş görüşmeniz, bugün diğer işlerinizin yoğunlukları nedeniyle iptal olabilir. Grupsal çalışmalarda şans sizden yana olacak.




Terazi Burcu: parasal konular ön planda olacak, bugün karşınıza çıkacak bir ödeme sizi zorlayabilir. Sosyal ortamlarda harcamalarınız artarken, arkadaşlarınızla yapacağınız para muhabbetlerinde gerilebilirsiniz.




Akrep Burcu: Ortağınıza karşı kalabalık ortamlarda sinirli ve agresif olabilirsiniz. Hem ortağınızla, hem de partnerinizle aranızda yaşanılacak gerilimleri siz körüklemeyin.




Yay Burcu: Bu hafta iş, hizmet konularınıza odaklı olacaksınız. İş hayatınızda başınızı alıp gitme isteğiniz yoğun olacak. Beraber çalıştığınız insanlara karşı bugün sabırsız olabilirsiniz.




Oğlak Burcu: İçinizdeki maceracı ruha kulak vermeden, tehlikeli spor ve aktivitelerden uzak durun. Bir iş görüşmeniz ertelenebilir veya saati değişerek, sizin planladığınız saatte olmayabilir.




Kova Burcu: Ailevi konulara daha fazla ilginizi yönelteceksiniz. Bugün dış ortamlarda yapacağınız görüşmelerinize yetişmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizin tüm ihtiyaçları için koşturabilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün, para ödemeleriniz varsa, koşturmalarınız yüzünden işlerinizi erteleyebilirsiniz. Herkesin derdine çare olmaya çalışmayın, bırakın onlar size yardım etsinler.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR