Bugün sabah saatlerinde ay boşlukta olacağından önemli iş görüşmelerimizi öğleden sonra yapmaya çalışalım. Sabah saatlerinde yaratıcı ve romantik etkilerimiz yüksek. Öğleden sonra daha iş bitirici ve işe odaklı olabiliriz. Diğer insanlarla aynı fikirleri paylaşmasak bile, idareci yapımızı devreye sokarak günü lehimize çevirebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; başarılı arkadaşlıklarınız sayesinde işiniz konusunda güzel destekler alacaksınız. Sosyal ve prestijli bir mevkiniz olacak. Gizli saklı işler konusunda ve uzak yolculuklar esnasında dikkatli adım atmakta fayda var. Bu sene, önemli seyahat veya eğitim fırsatı yakalayabilirsiniz. Keyfiniz yüksek.




Koç Burcu: Maddi konularda ve hayatınızın birçok alanında bugün desteğiniz tam olacak. Bugün sevdiğinizle tartışmak yerine, onunla anlaşmaya çalışın. İşinizde devreye sokacağınız hayalgücünüzü kullanmalısınız.

Boğa Burcu: Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarda ortaklaşa hareket etmek isteyeceksiniz.Önemli kararlarınızı öğleden önce almayın, görüşmelerinizi öğleden sonra yapmaya çalışın.

İkizler Burcu: Sabah saatlerinde ortaklaşa hareket etmek, ortaklaşa paylaşım içinde bulunma isteğiniz öğleden sonra yerini özgürlük hissine bırakabilir. İş kollarınızda gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Yengeç Burcu: İş konularınızı rahat hallederek, öğleden sonraysa ortaklı işlerinize ilginizi kaydırarak hareket edeceksiniz. Bugün karşı tarafın düşüncelerine önem vereceksiniz.

Aslan Burcu: Aşk hayatınız ve çocuk alanlarınızla ilgili önemli kararlarınızı ve uygulamalarınızı öğleden sonra yapmalısınız. Akşama doğru tamamlamanız gereken işlerinizde hırslı yapınız ön plana geçecek.

Başak Burcu: Birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz gerginlikler, bugün geleceğinize duyduğunuz güvenle birleşecek. Evinize, çocuğunuza, aşk ve eğlence hayatınıza gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz.

Terazi Burcu: Aile hayatınızda güçlü insanlardan alacağınız destekle, işinizdeki bazı olayları gözden geçirmeniz gerekecek. Maddi konularda da iyi bir yönlendirilmeye ihtiyacınız var.

Akrep Burcu: İletişimi hızlı, aktif bir gün geçirebilirsiniz. Para konularında öğleden sonraya kadar önemli kararlardan kaçının. Tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almaktan çekinmeyin.

Yay Burcu: Maddi konularda önemli insanlarla yapılacak görüşmeler öğleden sonra devrede olabilir. Arkadaş ortamlarınızda, sevdiğiniz insanlarla aynı fikirleri paylaşmakta zorlanabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Sabah saatlerindeki isteksizlik, öğleden sonra yerini daha etkili bir enerjiye bırakacak. Konuştuklarınızla, yaptıklarınızın bugün örtüşmesine özen gösterin. Herhangi bir olayı saklamaya çalışın.

Kova Burcu: Kendinizi aktif hissederek başlayacağınız gününüz, öğleden sonra yerini daha sakin ortamlara bırakabilir. Herkesin sizinle aynı noktadan bakmasını beklemeyin.

Balık Burcu: Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Öğleden sonraya kadar iş alanlarınızda önemli kararlardan uzak durun. Maddi konularda biraz hesaplı davranın.









İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR