Bugün gün içinde kafamız çözüme yönelik çalışacak. Önemli konuşmalar ve görüşmeler gündemimizde olabilir. Erken kalkan yol alır misali, tüm önemli işlerimizi öğlen vaktine kadar yapmaya özen gösterelim. Öğleden sonra ay boşlukta olacak.Bize keyif veren konulara yönelmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kararsız ve biraz huysuz bir insansınız. Savurgan bir yapınız var ve karasızlığınız size çok şey kaybettiriyor. Politika, hukuk ve araştırma isteyen işler tam size göre. Seyahat etmeyi ve yeni yerler görmeyi seviyorsunuz. Bu sene, yeni çevreler ve insanlarla güzel iş fırstları sizi bekliyor.




Koç Burcu: Kafanızdaki planları iyi kurmalı, işinizi değiştirmek istiyorsanız, görüşmelerinizi hızlandırmalısınız.Sizi mutlu edecek haberler almaya çok yakınsınız.

Boğa Burcu: Yaratıcılığınız iyi çalışacak, sanatla, tiyatro ve eğlence sektörüne dayalı her tür işiniz için konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz. Eğlence alanlarınıza harcamalarınız artabilir.

İkizler Burcu: Ailevi konularda kafanızda halledilmesi gereken sorunlar olabilir. Bugün bu konulara çözüm bulmak için ailenize danışabilir, onlarla kaliteli bir iletişim içine girebilirsiniz.




Yengeç Burcu: Günlük işlerinizi ve randevularınızı kolay halledeceksiniz. Yakın çevrenizle kafa kafaya verebilir, konuşmalarınızda pratik çözümleri ön planda tutabilirsiniz.




Aslan Burcu: Parasal konularda şanslı olacaksınız. Bir para işinizin peşine düşebilir ve alacağınız varsa onun konuşmalarını yapabilirsiniz. Fırsatlarınız gierek daha da çoğalacak.




Başak Burcu: Biraz kendinizi öne çıkarmaya ve yaptıklarınızı sadece kendinizi için yapmaya ihtiyacınız var. Bugün, vaktinizi kendi keyif alanlarınıza yöneltmelisiniz.

Terazi Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz destek, sizi ilişkilerinizde kırılgan yapabilir. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Geçmiş hatalarınızı iyi analiz etmelisiniz.




Akrep Burcu: Bugün bulunacağınız çevrelerde fikir paylaşımlarınızı arttıracaksınız. Arkadaşlarınızı eleştirirken, kendi hatalarınızı göz önünde tutarak ilerleyin, sözünüzü dinleyecekler.




Yay Burcu: Kariyerinizle ilgili konuşmalar ve görüşmeler hızlanırken, karşınıza gelecek fırsatlarda mükemmelliyetçi davranmak isteyeceksiniz. Özel hayatınızı daha çok sosyal ortamlarda yaşayacaksınız.

Oğlak Burcu: Uzak çevre ilişkileriniz devrede ve önemli konuşmalar ve görüşmeler yapabilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda kendinizden ve yaptıklarınızdan bahsetmek ön planda olacak.




Kova Burcu: Yeni karar ve başlangıçlarınızı parasal konularda rahatlıkla uygulayacağınız bir gün. Üreteceğiniz çözümler uzun soluklu olabilir. Partnerinizle sürtüşmeleriniz sizi zorlayabilir.




Balık Burcu: İş ve hizmet alanlarınızda aklınıza düşen fikirleri iyice gözden geçirin ve planlarınızı hazırlayın. Farklı düşüncelerinizi sevdiğinizle paylaşın ve aşk fırsatlarını kalbiniz boşsa ıskalamayın.













İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR