Bugün, öğlen 14:46’da Başak burcunda bir yeniay oluşacak. İş, hizmet ve sağlığımızla ilgili konuların önem kazanacağına ve bu alanlarda önemli kararların gündeme geleceğine şahit olabiliriz. Yeniay zamanı atılacak adımlar, yapılacak başlangıçlar uzun soluklu olacağından, önemli kararlar ve başlangıçlarımız için bugünden sonra 15 gün boyunca rahatlıkla harekete geçebiliriz. Bu yeniay duygusal olarak bizi geliştirecek ve destekleyecek.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; menfaatlerine düşkün bir insansınız ama bunu kendinize bile itiraf edemiyorsunuz. Tiyatro, sinema, taklit ve sanatsal yetenekleriniz fazla olabilir. Konsantrasyonu öğrenmeli ve bir çok işle aynı anda uğraşma isteğinizle başetmelisiniz. Bu sene, yenilikler kapınızda. Yeni ortamlarda güzel şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Bu yeniay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda oluşacak. Bu tarihten sonra yeni bir işe başlayabilir veya yeni bir teklif alabilirsiniz. Sağlığınızı gözden geçirebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bu yeniay, önünüzdeki 15 gün boyunca aşk hayatınızda, eğlence ve yaratıcılık alanlarınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlarınızı uygulamak için şans sunabilir.




İkizler Burcu: Bu yeniay, eviniz ve ailenizle ilgili konularda yeni karar ve başlangıçlarınızı ayağınıza getirebilir. Ev almak, satmak, kiralamak için uygun bir dönemde olacaksınız.




Yengeç Burcu: Bu yeniay, yakın çevre alanlarınızda yeni kararları hayatınıza taşıyabilir. Yine iletişim, satış, pazarlama veya reklam alanlarında işi olanlar için, bu alanda önemli kararlar ve başlangıçlar yapacakları bir dönem geliyor.




Aslan Burcu: Bu yeniay, parayla ilgili işlerinizde ve kazançlarınızda önemli başlangıçları ve kararları hayatınıza taşıyabilir. Paraya dayalı her tür işiniz için bu tarihten sonra rahatlıkla harekete geçebilirsiniz.




Başak Burcu: Kendi hayatınıza dair, kişisel girişimleriniz ve atılımlarınız için harika bir 15 gününüz olacak. Yeni karar ve başlangıçlarınızı her konuda bu dönem içinde yapmaya bakın.




Terazi Burcu: Bu dönem sonrası 15 gün boyunca geri planda duracağınız ve başkalarına yardım edeceğiniz konular öne çıkmaya başlayacak. Önemli başlangıçlardan ve kararlardan uzak durun ve planlarınızı yapın.




Akrep Burcu: Bu tarihten sonra arkadaşlık ve sosyal çevre ilişkilerinizde yeni kararlar ve başlangıçlarınızı uygulayacağınız ortamları rahatlıkla bulabilirsiniz. Geleceğinize yönelik her tür girişimleriniz için uygun bir zaman olacak.




Yay Burcu: Bu yeniay, kariyer ve iş alanlarınızda etkili olmaya başlayacak. Kariyeriniz konusunda harekete geçmeniz gereken konular için uygun bir 15 gün içinde olacaksınız. Önemli anlaşmalar, kararlar, projeler gündeme gelebilir.




Oğlak Burcu: Bu yeniay, yabancı ortamlarınızda, seyahatlerinizde, eğitim, medya ticaret alanlarınızda yeni konu ve başlangıçları hayatınıza taşıyacak. Daha az tanıdığınız insanlarla daha rahat anlaşacaksınız.




Kova Burcu: Önünüzdeki 15 gün boyunca ortağınızın, eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi durumunda yeni gelişmelere oluşabilir. Ortaklaşa para alanlarınızda güzel gelişmeler yaşanabilir.




Balık Burcu: Bu yeniay, özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde veya ortaklı işlerinizde yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Bugünden sonra özel hayatınızda önemli kararlar alabilirsiniz.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR