Haftaya ay aslan burcundayken başlıyoruz. Günlük işlerimizde ve özel hayatımızda kişiliğimizi ön plana çıkartabilir, kalbimizin sesine göre kararlar almaya müsait olabiliriz. Perşembe günü öğlen 14:46’da Başak burcunda bir yeniay oluşacak. İş, hizmet ve sağlığımızla ilgili önemli kararlar ve başlangıçlarımız için bu Perşembe ve sonrası 15 gün boyunca rahatlıkla harekete geçebiliriz. Cumartesi günü oluşan güneş- jüpiter sekstiliyle, şanslı etkileşimler bizi bekliyor. Keyifli bir hafta geçirmeniz dileğiyle...




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; gerek sosyal hayatınızda, gerekse iş yaşantınızda adaletli ve dürüst davranmasını biliyorsunuz. Aklınız çok iyi çalışıyor ve bunu kullanarak kariyer hayatınızda yeni alanlar yaratabilirsiniz. Bu sene, keyfiniz yerinde olacak. Kendinizi geliştireceğiniz alanlara yönelmelisiniz.




Koç Burcu: Bugün oldukça hareketli ve aktif bir gün geçireceksiniz. Eski aşklarınızdan konuşmak sizi gün içinde aşağıya çekse bile, çabuk hareket etme isteğiniz yüzünden her tür sorundan kolay sıyrılacaksınız.




Boğa Burcu: Bugün, etkili olan yoğun çalışma nedeniyle vaktinizi ev ortamında geçirebilirsiniz. Çözüm aradığınız ailevi konulara eğilmek, enerjinizi evinize harcamak için uygun bir gün olacak.




İkizler Burcu: Bugün yakın çevre işleriniz ve ilişkileriniz gündeminizde olacak. Sevdiklerinize ve akrabalarınıza yardım etmek isteyebilir, enerjik yapınızla sorunları halletmek için kolları sıvayabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Maddi konularda çabuk hareket etme isteğiniz yüksek olacağından, parasal işleriniz devredeyken daha mantıklı ve sakin tutumlar geliştirmelisiniz. İş hayatınızda oldukça esneksiniz.




Aslan Burcu: Kendi istediklerinizi yapmak ve kafanıza göre takılmak isteyeceksiniz yalnız duygusal değişimleriniz yüksek olacağından, çok fazla fikir değiştirebilirsiniz.




Başak Burcu: Bugün isteksiz olabilir, kafanızda işleri ve yapmanız gerekenleri büyütebilirsiniz. Bazı insanların arkanızdan iş çevirmesi sinirlerinizi yıpratabilir. Hayata karşı biraz daha esnek yaklaşmalısınız.




Terazi Burcu: Arkadaşlarınızla bir aradayken aniden değişen yapınızla, davranışlarınızla onları şaşırtabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı anlayışsız olmamaya çalışın. İşleriniz yavaş ilerliyor, dert etmeyin.




Akrep Burcu: İş alanlarınızda hırslı ve organize eden yapınızı devreye sokacaksınız. Bir arada çalıştığınız insanlara karşı ani tavırlardan ve hareketlerden kaçınmalısınız.




Yay Burcu: Arkadaş ortamlarınız sizi bazı planlarınız için harekete geçirebilir. Uzak yerlerde, duygu değişkenlikleriniz fazla olacağından çevrenizdeki insanları tavırlarınızla şaşırtabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Sevdiğiniz insanla yapacağınız para hesaplarında kafanıza göre ve fütursuz davranabilirsiniz. Tehlikeli aktivitelerden ve aksiyonlardan gün boyunca uzak durmalısınız.




Kova Burcu: Bugün keyfe eğiliminiz yüksek olacağından yapacaklarınızı erteleyip, yenilikler peşinde koşabilirsiniz. Para alışverişlerinizde kendinizi kaptırmamaya özen gösterin.




Balık Burcu: İş hayatınızda bazı planları gözden geçirmeye meyilli olacaksınız ama beraber çalışacağınız insanlara karşı tahammülünüz düşük olabilir. Maddi konulara yaklaşımınız esnek ve rahat olmalı.











İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR